До сліз: Юлія Барановська розповіла, як її зворушливо привітав старший син

1120

Юлія Барановська відома багатьом як популярна телеведуча і мама трьох дітей – 13-річного Артема, 11-річну Яну і 6-річного Арсенія, народжених у шлюбі з футболістом Андрієм Аршавіним. Всі троє часто виходять з нею у світ і з’являються в особистому блозі. На цей раз Юлія розповіла про старшого сина, який зворушливо привітав її з 34-річчям.

3-го червня я народилася ввечері 😊😊😊. Це , до речі ,помітно 😜🙈 Моя мама щороку заводить будильник на це час і радісно повідомляє — ну все , ти народилася!!! Іноді плаче😢, хоча я впевнена, що завжди , просто не показує , дякую тобі мамо , люблю ❤️))))) А я чомусь завжди задуваючи свічки не можу збагнути , що загадати , думки скачуть і скачуть , характер 🤦♀️🙈……

Сьогодні , вперше за довгий час , я прокинулася і зрозуміла , що я чітко знаю, чого я хочу, і тепер я точно знаю, що саме це для мене в пріоритеті ❤️🎉А ще сьогодні в 00.00, коли задзвонив телефон , я побачила на своєму екрані той номер , який хотіла 😍 , а перший букет улюблених півоній у свій день народження , звичайно був від мого старшого, від мого Артема ❤️❤️ ❤️ Я щаслива , чого і вам усім, у свій день народження , бажаю , моя дорога Інста сім’я❤️ Спасибі , що ви є😘😘😘😘😘 P. S. Ці фотки, до речі, самі улюблені ❤️, — написала іменинниця.

Юлия Барановская с детьми© Instagram @baranovskaya_tv

Прихильники Юлії Барановської теж не залишилися осторонь привітань:

З Днем народження! Щастя Вам величезного, Юлічка, і вашим коханим, рідним!

Юленько, від усієї душі Вітаю Вас з Днем Народження Щастя, Удачі, Благополуччя і Здоров’я в додачу Вам і Вашим Дружньої Родини!!!!

Не перестаю захоплюватися!!УДАЧІ,тобі ЮЛІЧКА

Юлия Барановская с детьми© Instagram @baranovskaya_tv

В одному з нечисленних інтерв’ю Юлія Барановська розповіла про те, як пишається своїми дітьми. Наприклад, вони часто подорожують разом і, за словами Юлії, до послуг няні вона практично не вдається, так як її дочка й сини вже цілком самостійні, вміють складати та розбирати валізи, розвішувати речі на вішалках і багато іншого. Всіма організаційними справами завідує Артем: він сам бронює квитки на всю сім’ю і складає розклад дня.

А нещодавно, напередодні дня народження, Юлія пішла на сміливий експеримент і постала в образі блондинки.

Юлия Барановская стала блондинкой© Instagram @baranovskaya_tv, @modniy.tv

Ми вітаємо Юлію з днем народження і приєднуємося до всіх побажань шанувальників і близьких!

Читайте також:

  • Юлія Барановська показала архівне відео з дивними танцями її дочки
  • Старший син Юлії Барановської знявся в кліпі Діани Арбеніної
  • Дочка Катерини Климової зворушливо привітала маму з днем народження
Фото на анонс: © Instagram @baranovskaya_tv