Як двійнята: Демі Мур і Кортні Кокс здивували шанувальників неймовірною схожістю

767

Популярна актриса Демі Мур у своєму особистому блозі вчора опублікувала знімок зі своєю подругою — зіркою серіалу «Друзі» Кортні Кокс, чим викликала бурхливі обговорення в коментарях. Тендітні брюнетки Демі і Кортні, які до того були схожі один на одного, обидві приміряли великі окуляри з товстою оправою.

Хто є хто? — запитала Кортні шанувальників.

© Instagram @demimoore

Шанувальники відзначили неймовірну схожість актрис і прокоментували знімок:

Виглядаєте як близнючки 💖

Дуже красиві! Неймовірно схожі!

Ви родичі? 😘😘

До слова, старша дочка Демі — Румер — теж дуже схожа на свою маму. Особливо це схожість видно на фотографії, зробленій кілька років тому, де дві довговолосі брюнетки позують в однакових комбінезонах і окулярах:

© Instagram @rumerwillis

Нагадаємо, Демі була заміжня тричі. У 1980 році вона вийшла заміж за рок-музиканта Фредді Мура. З актором Брюсом Віллісом, з яким у них народилися три дочки: Румер, Талула Бель і Скаут ЛаРу, вони прожили разом 13 років.

© Instagram @demimoore

Через 5 років після розлучення з Брюсом Віллісом у 2005 році Демі Мур вийшла заміж втретє. Її чоловіком став актор Ештон Катчер, який молодший актриси на 16 років. Актори були в шлюбі з 2005 по 2011 рік, і, за словами, Мур, мріяли про дитину. Нещодавно співачка зізналася, що на шостому місяці вагітності у неї стався викидень — дівчинка, якій батьки навіть встигли придумали ім’я Чаплін Рей, так і не з’явилася на світ.

© Instagram @spletnik_ru

До речі, 43-річна Різ Візерспун також часто бере подорослішала дочка Аву з собою у світ. Шанувальники давно звернули увагу, наскільки схожі зоряна мама і її дочка. У минулому році актриса з дочкою відвідали щорічний гала-вечір танцювального проекту L. A. Dance Project і вбили шанувальників наповал елегантним прізвища-цибулею на червоній доріжці. Різ і Ава вибрали чорні коктейльні сукні подібного крою, чим ще більше підкреслили своє дивовижне подібність.

© Instagram @entertainmenttonight
Фото на анонс: Instagram @woman_ru, @courteneycoxru