Дракарис! Липа Тетерич в образі Матері драконів розсмішила шанувальників забавним відео

670

Липа Тетерич — не тільки популярна телеведуча і багатодітна мама, але і дівчина з відмінним почуттям гумору. У своєму особистому блозі вона регулярно смішить шанувальників веселими кадрами.

На цей раз Липа опублікувала ролик, у якому зображує знамениту Дейенеріс Таргаріен – Мати драконів із серіалу «Гра престолів». При цьому сидить вона на надувному дракона в море, а закінчує її спроба злетіти… несподівано.

Дуже жарко! Як кажуть у нас на Високому валирийском — цілковитий Дракарис! 🐉 🔥 #dracarys#gameofthrones #dragon #summer#family #motherofdragons #mother#мама #momof3 #матьдраконов — пожартувала Тетерич.

View this post on Instagram

A post shared by Olimpiada Teterich (@olimpiadalipa) on Jun 24, 2019 at 5:32am PDT

Шанувальники почуття гумору телеведучої оцінили:

Ахахххха😂 ви наикрутейшая!

Мати драконів! 🤣🤣🤣

😂 Як кажуть, «під столом»😂😂

Декількома годинами раніше Липа поділилася ще одним смішним відео, що демонструє, як її дочка зазначила 3-річчя:

Подарунок батьків всуху програв поливалке газонів 😂 Три роки. Чарівний вік. Слава Богу за все. #3#дата_народження #happybirthday ❤️

View this post on Instagram

A post shared by Olimpiada Teterich (@olimpiadalipa) on Jun 24, 2019 at 1:29am PDT

Нагадаємо, що у Липи Тетерич і її чоловіка Артема підростає троє дітей — Лавр і Никон і дочка Меліса, якій 24 червня виповнилося три роки.

Нещодавно телеведуча поділилася новою спільною фотографією з дітьми, продемонстрировв, що всі вони ростуть її копіями. На знімку, як у казці, – два синочка і лапочка-дочка. Всі троє дітей дуже схожі на свою знамениту матусю. Лавр – пухкий і з завзятою посмішкою. Меліса – володарка розкішного волосся, як у мами. А маленький Никон, який народився в листопаді минулого року, постійно змінюється (адже малюк росте!), але навіть з першого погляду можна визначити – і він буде схожий на маму.

© Instagram @olimpiadalipa

Читайте також:

  • Смарагдові очі: телеведуча Липа Тетерич показала молодшого сина крупним планом
  • Кожен – як відображення: Липа Тетерич показала особи всіх дітей
  • Ти морячка, я моряк: Липа Тетерич вбрала молодшого сина в стилі family look
Фото на анонс: Instagram @olimpiadalipa, HBO