Друга Керрі Бредшоу: Рита Дакота розповіла 10 незвичайних фактів про дочку

415

Маргарита Герасимович, більш відома як співачка Рита Дакота, вперше стала мамою в жовтні 2017 року. У них з чоловіком, Владом Соколовським, народилася донька, яку назвали Мією. Незважаючи на те, що в минулому році зіркове подружжя розлучилося, вони зуміли примиритися і зберегли нормальні стосунки заради дитини.

Наприклад, цього літа Влад і Рита разом зустріли першу річницю» розставання.

Вчора був рівно рік, як ми розлучилися з Владом. І цю «річницю» ми зустріли ось так. Вперше. Разом.

Ми гуляли з Мией і моїм татом, якого відпустили до нас на півдня з реабілітації. Влад хитає Мію на гойдалці, а тато (тверезий, живий татусь..) — мене.

Два папи качають двох дочок. Три покоління, безумовна любов всупереч, найчистіше красиве при-ня-ти-е.., – Рита написала в особистому блозі і поділилася зворушливим сімейним відеороликом.

View this post on Instagram

A post shared by РИТА DАКОТА (@ritadakota) on Aug 5, 2019 at 11:13am PDT

Пізніше Рита Дакота відверто розповіла про стосунки з колишнім чоловіком через рік після розставання. Відносини Рити і Влада за цей рік зазнали багато змін. В останні кілька місяців пара багато часу проводила разом, вони обмінювалися повідомленнями в соцмережах і не приховували симпатію один до одного. Шанувальники і зовсім вирішили, що екс-любі вирішили возз’єднатися. Виявляється, навіть близькі люди Дакоти подумали, що вона дала колишньому другий шанс. У зв’язку з цим Рита вирішила написати пост, в якому детально розповіла про те, що відбувається між нею і Соколовським.

Я любила, люблю і буду любити Влада Соколовського. Його вчинки по відношенню до мене і нашої сім’ї доставили мені дуже багато болю, навіть завдали справжні каліцтва, я б сказала. Оговтатися від такого, мабуть, не можна, і це мій досвід, мій багаж, який мені доведеться пронести до кінця життя. Я назавжди буду жінкою, якій люто зраджував чоловік, але це більше не «моє», я не беру на себе відповідальності за чужі травми. Я свідомо відмовилася від ролі жертви, і від ролі спасителя, і що стало найбільш цінним для мене — від ролі обвинувача.

Рита ДакотаФото: Instagram @ritadakota

А сьогодні співачка виклала миле фото дочки і поділилася з шанувальниками десятьма забавними фактами про неї:

✅ 23 жовтня Мії стукне два роки. Вона народилася рооооовненько на стику ваг і скорпіона ( до речі, моя мама скорпіон, а тато ваги, Влада тато скорпіон, а Влад та його сестра ваги, майже всі мої подруги скорпіони, а всі друзі Влада ваги, що з цими знаками точно «не так» в плані відпрацювань наших особистих. Неспроста, коротше, ось. Але ще не розібралася, що саме неспроста).⠀

✅ «Грінч і Маколей», для тих хто в темі, з’явилися супер випадково, ніхто її силком не вчив, сама. Вона просто повторюшка і ловить все моментально. Бачить, щось зробила, всім смішно? Всі! Вона буде постійно видавати цей «перл».

✅ Поки не вимовляє «з/ц» і говорить замість них «п». Тому наш кіт Пэмми, наша тітка Катя Ципіна, простигосподи, Піпа, а коли вона не хоче, щоб їй допомагали взуватися — репетує «Неть, я пама!!»😂😂

✅ Мі — взуттєва і маньячка. Гірше Кері Бредшоу. Вона вцепляется в «баюежки» і не віддає, поки не купиш. До іграшок холодна, до їжі теж, але не дай тобі бог пройти в магазині мимо гарненьких «баюежек» і «туфи»🤦🏼♀️. Ну і, естееееессна, ПИНЬК! Які ж ще?😂

✅ Одягається теж «пама». Тому завжди виглядає…мм…як би м’якше….екстравагантно 😂 Ми вже збагнули, що впливати на самовираження цієї дитини — собі дорожче. Вирішили, що це просто такий період і ржем, що вона «міні Бьорк». А раптом пройде?😂⠀

✅ З самого раннього годовасия не носить подгуз. Навіть у літаку. Взагалі ні в яку. Тупо «мама, псь псь » і все. Одного разу на МКАДе приперло, у крайньому правому між двома відкритими дверима виконали 😂

✅ Ера зі «свиняриками», знову ж для всіх, хто в темі, закінчилася ще півроку тому. Тепер тільки ведмеді і собаки, тільки хардкор 😂

✅ Читає вірші. Ну типу закінчує рядки. Наприклад я: «іде бичок, хитається, зітхає?…», вона: «нахадуууу», я: «ой, дошка закінчаться, зараз я?…», вона: «упадууууу». І таких стишочков улюблених у нас штук 10. Умнеем потиху))

✅ Обожнює людей. До всіх йде «наЮчки», всіх цілує і обіймає. Тактильна і ніжна дівчина вийшла⠀

✅ Може годину кататися на гойдалках.

Фото: Instagram @ritadakota

Шанувальники тут же відреагували на сонячне фото з малятком:

Ну яка вже велика 😍😍😍

Чарівна дівчина 💕

Диво дивнеє ❤️❤️❤️

До речі, нещодавно Влад теж поділився особистою історією і розповів про те, що вони з Ритою чекали сина!

Я теж, як і переважна більшість чоловіків, був упевнений, що першим у мене народиться син. Більше того, до 3 місяців ми вважали, що у нас буде хлопчик, тому що перший лікар, який робить нам узд на ранньому терміні, в цьому нас запевнив! Планували назвати Максом) Навіть вже спілкувалися з ним так і всіляко візуалізували на цю тему) Далі, на більш серйозному терміні, нам з точністю до 99/9% сказали, що вони не знають якогось Макса ми там собі чекаємо, тому що у нас там явно сидить наша Миюха. Вже тоді я зрозумів, що дівка буде – вогонь!

Я не знаю, як я буду любити сина і чи з’явиться він у мене коли-небудь, але коли з’явилася ця дівчинка мій світ реально перекинувся, як ніколи раніше! Я не знав раніше кохання такого характеру і напевно такого рівня теж. Любов до дитини, а любов до доньки напевно ще масштабнішим, відкриває якийсь скоєно новий простір у тебе в душі і воно настільки потужно наповнена сильною енергією, що я тепер можу зрозуміти тих людей, які присвячують своїм дітям ціле життя. Це як справжній, неймовірний скарб з коштовностями куди ти з любов’ю приносиш і звідки береш. Це найсильніша зв’язок і вкрай важливо вміти її зберігати. У всякому разі, я дуже стараюся, враховуючи специфіку моєї професії і багато інші фактори.

Якби у мене був син, то впевнений, що я любив би його не менше, ніж донька, але навряд чи це було б стоооолько ніжності, у всякому разі з роками. Моя думка, що сина треба виховувати, як мужика, жорсткіше, ніж дівчаток і іноді, навіть переступаючи через себе, чуйна прибирати ту батьківську ніжність, яку ти так чи інакше відчуваєш. У цьому «всупереч» теж дуже багато любові, але як правило, все це може компенсувати мати.

Так що, відповідаючи на поставлене запитання прямо, я скажу ТАК, в мене так і вийшло, але тема набагато тонше) — розповів Влад.

© Instagram @vs20, @ritadakota
Фото на анонс: Instagram @ritadakota