Друга мама: хто став хресної дитини принца Гаррі і Меган Маркл?

588

Принц Гаррі і Меган Маркл провели церемонію хрестин свого сина Арчі Харрісона в день, коли дитині виповнилося два місяці – 6 липня. Таїнство виявилося камерним, про що заздалегідь інформував Букінгемський палац. У ньому, зокрема, говорилося:

Арчі Харрісон Маунтбэттен-Віндзор буде хрещений у невеликій приватній церемонії архієпископом Кентерберійським у приватній каплиці у Віндзорському замку в суботу 6 липня. Герцог і герцогиня Сассекс з нетерпінням чекають можливості поділитися деякими зображеннями, зробленими в день хрестин фотографом Крісом Аллертоном. Імена хрещених батьків, у відповідності з їх бажаннями, розголошуватися не будуть.

© Instagram @eugeniagaravani

Читайте також:Саме камерне свято: опубліковані офіційні портрети з хрестин сина принца Гаррі і Меган Маркл

Тим не менш королівський репортер Кеті Ніколл назвала ім’я передбачуваної хресної Арчі Харрісона. На думку журналіста, з високою ймовірністю нею стала Ізабель Мей, близька подруга Меган Маркл.

Іззі – одна з найбільш близьких друзів Меган, і вона дуже цінує її дружбу, – йдеться у публікації. – Вона допомогла Меган пристосуватися до життя в Лондоні, коли та переїхала сюди. Вони повністю підтримують один одного.

© nowtolove.com.au

Хто ж така Ізабель Мей? Як відзначають зарубіжні видання, дівчина є фахівцем з PR. Вона була призначена на посаду керівника відділу комунікацій в Burberry в 2011 році, а в 2018 перейшла в компанію DB Ventures Девіда Бекхема в якості головного маркетолога. Ізабель Мей дружить з Сереною Вільямс, Опрою Уїнфрі і Амаль Клуні, які також є подругами Меган Маркл.

Читайте також:На честь ювілею принца Гаррі: Меган Маркл поділилася новим сімейним портретом з сином Арчі

Зазначимо, що Ізабель Мей не було на офіційних фотографіях, зроблених в день хрестин Арчі. На знімку, крім принца Гаррі, Меган Маркл і маленького винуватця торжества, були відображені принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон, принц Чарльз із дружиною Каміллою, мама герцогині Дорія Регланд, леді Сара Маккордейл і Джейн Фэллоуз (сестри принцеси Діани). До речі, на церемонії був присутній ще і Чарльз Спенсер, але участі в офіційної фотосесії не брав.

© Instagram @kensingtonroyal

Зазначимо, що королівський палац не коментує думка про розсекреченої хресної юного Арчі. Цікаво, ці персони та їх кількість, так і залишаться в таємниці?

А адже завжди хрестини були важливою подією в житті членів британської королівської сім’ї. Імена хресних традиційно оголошувалися напередодні знаменного дня. Це, як правило, були близькі люди. Про те, кому в різні роки право бути хрещеними своїх малюків довіряли представники династії Віндзор, ви можете дізнатися тут.

А кого ви вибрали в якості хрещених для своєї дитини?

Фото на анонс: Instagram @sussexroyal, @cambridges_sussexupdates