Другий захід: Анастасія Костенко розкрила дату пологів

678

25-річна Анастасія Костенко і 32-річний Дмитро Тарасов одружилися взимку 2018 року, а влітку стали батьками дочки, яку назвали Міланою. Зараз вони із задоволенням діляться фотографіями та відео з малятком в соцмережах, не приховуючи її від шанувальників.

А нещодавно стало відомо, що спортсмен стане багатодітним батьком: нагадаємо, у Тарасова є ще одна дочка – Ангеліна-Ганна, яка з’явилася на світ в першому шлюбі футболіста. В честь цього прекрасного події Анастасія Костенко і Дмитро Тарасов поділилися з шанувальниками кадрами з сімейній фотосесії.

© Instagram @tarasov23

Анастасія Костенко активно веде свій особистий блог і часто відповідає шанувальникам на їхні запитання. Нещодавно Костенко розповіла, що Тарасов з дружиною знають стать дитини вже два місяці, однак розкривати цей секрет поки не збираються. А вчора у себе на сторінці молода матуся опублікувала красиві знімки з фотосесії і вирішила знову поспілкуватися з читачами особистого блогу:

🤰🏽 Дивлюся на своїх вагітних і тільки народили подруг і око не натішиться!😍Як же жінку змінює очікування малюка і довгоочікуване материнство❤️!Бажаю кожній чекає це випробувати🤱🏽.Мені здається чи зараз і правда так багато беременяшек?😍 Особливо в моєму оточенні.P.S. Спасибі ще раз кожному за підтримку і теплі слова!🙏🏻 Ця Вагітність навчила мене абстрагуватися від усього і ніщо, крім бажання отримувати і дарувати позитивні емоції, крізь мене не проходить ❤️.P.P.S. Пограємо в питання — відповідь? Перші 10 не залишу без відповіді😋

© Instagram @kostenko.94

Анастасія зізналася, що ця вагітність проходить легше першій:

В цю Вагітність немає часу зосереджуватися на ній( там кольнуло, тут тягне і тд), непомітно, швидко і легко 😍. Спочатку гормончики пограли, токсикоз помучал і все устаканилось😊

Вона також розповіла, що майже не переживає за почуття ревнощів, яке може виникнути у старшого дитини – дівчинки Мілани:

Вона ще дуже маленька, не розуміє 😅

Трошки є, але я не сумніваюся, що ми впораємося 🙏🏻 .В мене вселяє впевненість чоловік, який впевнений на 10000%, що все буде супер( і він жодного разу не помилився). Зуби, коліки, проблемне завершення ГВ, відсутність режиму — все це нас оминуло❤️

На питання, як батьки укладають дочку спати, Костенко написала:

Даємо їй кашку на ніч і чекаємо, коли засне ☺️

Також став відомий термін, на якому зараз знаходиться зірка: 24 тижні, а це значить, що народжувати вона буде вже в лютому.

До речі, на другу дитину знаменитості зупинятися не збираються:

Чоловік хоче багато😅 Я теж, але питання у віковому проміжку 😊

Минулого разу Анастасії поставили питання про перші пологи, на що вона відповіла дуже розгорнуто:

Не боюся. Цей день був неймовірним і зворушливим до глибини душі. Я так розчулилася і написала у замітки все, що пережила, і кожен раз, коли перечитую – навертаються сльози. Ми були з коханою від початку до першої зустрічі з донечкою (кокгда розпочався сам процес, пішов у сусідню кімнату). Я побачила в той момент багато чудових моментів, але головне – я побачила, як народився у ньому папа.

© Instagram @kostenko.94

До речі, Анастасія раніше вже ділилася у своєму мікроблозі унікальними кадрами, зробленими під час пологів. Вийшов міні-фільм, наповнений зворушливими моментами: як майбутній папа підтримує і підбадьорює кохану, розмовляє з ще не народженою дитиною. На відео є і самий важливий епізод – народження дитини. Особливо вразливі можуть не хвилюватися: у кадрі лише те, що пропустить навіть сувора цензура.

A post shared by Anastasia Tarasova (@kostenko.94) on Aug 1, 2018 at 12:29pm PDT

Варто відзначити, що малятко «Мілана» вже щосили готується стати старшою сестрою, судячи з відео, яке опублікувала її мама в своєму особистому блозі. У ролику Мілана поки невміло, з допомогою папи возить коляску з іграшковим дитиною по дитячій ігровій кімнаті.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 2, 2019 at 7:00am PDT

Нагадаємо, перша дитина Анастасії і Дмитра, дочка Мілана, з’явилася на світло в клінічному госпіталі Лапино. Спочатку вони не розкривали ім’я дочки, але натяк на нього був зроблений практично відразу після народження малятка – в дитячій кімнаті, прикрашеній квітами, перебував куля з ініціалами «МД».

© Instagram @kostenko.94
Фото на анонс: Instagram @kostenko.94