Дружина Костянтина Хабенського показала перше фото з молодшою донькою

585

37-річна актриса МХТ імені А. П. Чехова Ольга Литвинова народила своєму чоловіку, 47-річному акторові театру і кіно, режисера і засновника благодійного фонду Костянтина Хабенського, двох дочок. Старшій, Олександрі, зараз три роки, а молодша з’явилася на світ в лютому нинішнього року.

Читайте також:Самі ласкаві обійми: дружина Костянтина Хабенського поділилася зворушливим знімком дружина з дочкою

Нагадаємо, пара ретельно приховувала другу вагітність. Шанувальники дізналися про неї фактично випадково, коли колега Ольги Литвинової за МХТ ім. Чехова, Христина Бабушкіна, опублікувала знімок, на якому зображена акторська трупа, у складі якої була і майбутня матуся. В кадрі дружина Хабенського сидить за піаніно і не приховує значний живіт.

© Instagram @kristina.babushkina

Костянтин Хабенський і Ольга Литвинова воліють не давати інтерв’ю на теми особистого життя, сім’ї і дітей. Хоча нещодавно молода матуся вирішила стати блогером і ділитися своїми материнськими емоціями з передплатниками. Так і виникла ідея фото з молодшою дочкою. Ольга Литвинова опублікувала його в Stories свого особистого блогу. В кадрі актриса і частково маленька ніжка. Знімок молода матуся супроводила промовистим підписом:

Це нога того кого треба нога.

© Instagram @olga.litvinova.1

Показала Ольга Литвинова і старшу доньку. На кадрах видно, що подружжя зараз перебуває на відпочинку.

© Instagram @olga.litvinova.1

Читайте також:«Я намагаюся»: Костянтин Хабенський розповів про батьківство

Втім, бажання захистити свою сім’ю від підвищеної уваги подружжя вже демонстрували і після народження Олександри. Нагадаємо, старша дочка пари народилася в червні 2016-го, а перше відео з участю дівчинки в блозі її мами з’явився лише в квітні цього року. Спойлер: воно неймовірно веселе!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Apr 10, 2019 at 4:08am PDT

Нагадаємо, у Костянтина Хабенського також є син від першого шлюбу — 11-річний Іван. Артист вісім років був одружений на журналістки Анастасії Смирнової, яка в 2008-му, після року боротьби з важкою хворобою, пішов із життя. Костянтин важко переживав втрату дружини та нові відносини вступив лише через кілька років після її смерті, в 2013 році.

© Instagram @khabensky_konstantin_fan
Фото на анонс: Instagram @biletik_vkino, @agent_mar4uk