Дружина Оскара Кучери похвалилася шикарною фігурою через 1,5 місяці після пологів

1001

45-річний Оскар Кучера успішно поєднує кар’єру телеведучого, актора і шоумена з вихованням тепер уже п’ятьох дітей. Нагадаємо, що в першому шлюбі з психологом Майєю Маркової на світ з’явився первісток Кучери, син Олександр (15).

Нинішня дружина Оскара – Юлія – подарувала йому синів Олександра, Данила і дочка Алісію. 9 липня він та його дружина Юлія знову стали батьками хлопчика, ім’я якого поки не розкривають.

Детальніше:«Я дуже нервував»: Оскар Кучера розповів про спільні пологи і молодшого сина

© Instagram @anastasianagornyphotography

Зоряний батько зізнався, що вперше був присутній на пологах дружини і був приємно здивований, наскільки все чітко і професійно організовано. Проте хвилювання за дружину переважило всі інші емоції.

Я страшенно нервував, і єдине, що пам’ятаю, як періодично ловив себе на думці: навіщо я ходжу туди-сюди по порівняно невеликій кімнаті, в якій і так достатньо народу? — розповів Кучера.

© Instagram @anastasianagornyphotography

А тепер дружина шоумена і багатодітна мама Юлія Кучера похвалилася розкішною фігурою і сталевим пресом через півтора місяці після народження четвертої (!) дитину.

Ура!! Півтора місяці після пологів і можна на спорт, – підписала Юля кадр, на якому позує в топі і коротких шортах.

© Instagram @juliakuchera

До речі, стосунки пари, які розвивалися поступово: спочатку Оскар не був упевнений, що з цього щось вийде, потім сумнівалася Юля. Але закоханим вдалося подолати всі сумніви. Зараз Кучера любить часто повторювати, що його дружина послана йому за невідомі заслуги. Вона навіть під час своїх вагітностей не мучила його дивними запитами.

© Instagram @oskarkuchera

Четвертий малюк Кучери з’явився на світ у США. Юлія почувалася чудово, тому пара вирішила, що можна поєднати літні канікули для дітей з пологами. Поява маляти на світло пройшло без ускладнень.

Читайте також:

  • Батько-молодець: Оскар Кучера влаштував дружині сюрприз на честь 1-го місяця з дня народження сина
  • На одну особу: Оскар Кучера показав старшого сина
  • Юлія Ковальчук розповіла, як схудла після пологів
Фото на анонс: Instagram @oskarkuchera