Дружина Павла Прилучного розповіла, коли їх син піде в перший клас

1365

30-річна Агата Муценієце — не тільки талановита і затребувана актриса, але і щаслива дружина актора Павла Прилучного і мама двох чудових дітей, 6,5-річного Тимофія і 3-річної Мії. Зіркова матуся — активний користувач соцмереж. В її особистому блозі безліч сімейних знімків, також Агата і Павло ведуть відеоблог про веселі будні дружного сімейства Прилучных.

© Instagram @agataagata
© Instagram @agataagata
© Instagram @agataagata

На цьому тижні актриса дала інтерв’ю тижневику «7 днів» і розповіла про навчання і улюблених заняттях сина. Також співачка поділилася розповіддю про новому будинку і зізналася, що поки не готова ставати багатодітною мамою.

Читайте також:Відеозвіт: Агата Муценієце організувала свято для доньки в стилі популярних ляльок

За словами Агати, Тимофій дуже підріс за останній час і в його житті відбулися зміни. Хлопчик кинув заняття хокеєм, захистив біло-жовтий пояс по тхеквондо і мріє в цьому році піти у перший клас.

Тимофій весь рік ходив у нульовий клас, де був наймолодшим. Адже йому всього шість з половиною. Я поговорила з вчителями та психологами, і вони мені сказали, що хлопчиків краще пізніше віддавати. Радять ще рік погуляти. Правда, коли я запитую: «Ну, куди ти хочеш, в перший клас або в садок?» — син каже: «Звичайно, в перший клас». Загалом, ми поки в роздумах, — розповіла знаменита мама.

© Instagram @agataagata
© Instagram @agataagata

Агата зізнається, що не є прихильницею раннього розвитку і не хоче змушувати своїх дітей ходити на гуртки та секції, які їм нецікаві. Більш того, актриса запевняє, що не буде вимагати від них відмінних оцінок в школі, так як вважає, що вміння домовлятися з людьми набагато важливіше знання математичних формул.

Діти самі виберуть, що їм треба, а що ні. Ми з Павлом зійшлися на тому, що не будемо змушувати дітей з-під палиці щось вчити, якщо їм це не подобається. Дитинство повинно залишатися дитинством.

До речі, Тимофій із задоволенням займається в акторській школі і навіть бере участь у виставі разом зі знаменитими батьками. Агата вважає, що у хлопчика є талант і цілком можливо, що він піде по батьківських стопах.

Читайте також:Танцюють всі: син Павла Прилучного і Агати Муценієце сів на шпагат

3-річна Мія вже рік займається в балетній школі і демонструє свої перші успіхи. Дівчинка росте дуже активною і артистичною і обожнює зніматися в маминих відео.

© Instagram @agataagata

Не так давно знаменитості переїхали в новий будинок у Підмосков’ї і тепер обживають нову оселю. За словами Агати, вони давно хотіли будинок побільше, адже її чоловік Павло мріє про поповнення в родині. Хоча актриса зізнається, що поки не готова стати багатодітною мамою.

Ми тільки-тільки видихнули! Я зараз насолоджуюся моментом, коли діти вже великі, розмовляють, нікого не треба тягати годинником на руках. З ними вже весело, можна кудись поїхати без нянь і мам на море, і діти не напружують, з ними прикольно. І зараз розбавити все це памперсами я не готова. Але Паша вмовляє, хоча поки ще не вмовив, — з посмішкою говорить вона.

Нагадаємо, що Павло Прилучний і Агата Муценієце познайомилися на зйомках популярного серіалу «Закрита школа» і між ними одразу проскочила іскра. Влітку 2011 року вони таємно одружилися в одному зі столичних Рагсів.

© Instagram @agataagata
Фото на анонс: Instagram @agataagata