Як у мами: принц Гаррі, радий, що Меган Маркл наділу улюблені прикраси принцеси Діани

483

Презентація капсульної колекції, яку дружина принца Гаррі створювала спільно з подругою-дизайнерой Мішею Ноноо та за підтримки популярних магазинів, привернула до себе підвищену увагу багатьох світових видань. І знову спрацював «ефект Меган Маркл» – сумка, представлена в колекції, була розпродана протягом одного дня.

Виступаючи в одному з магазинів-учасників проекту на Оксфорд-стріт, Меган Маркл не приховувала свого щастя. Вона була рада, що колекція сподобалася покупцям. Нагадаємо, за кожен куплений предмет такої ж буде переданий благодійної організації Smart Works для вручення жінці, яка знаходиться в пошуку роботи.

Читайте також:Колаборація року: Меган Маркл представила капсульну колекцію жіночого одягу для офісу

Для участі у презентації колекції Меган Маркл вибрала діловий образ – чорні штани і білу сорочку. Аксесуари герцогині стали даниною пам’яті принцеси Діани, яка присвятила себе благодійності: золотий браслет з сапфірами і сережки-метелики.

© Instagram @sussex.royal.family
© Instagram @meghanharry_life

Відзначимо, що в цій прикрасі дружина принца Гаррі раніше вже виходила у світ. Герцог і герцогиня Сассекские тоді були гостями прем’єрного шоу Cirque du Soleil, яке відбулося в стінах Альберт-холу. Меган Маркл була в центрі уваги, і багато в чому з-за своєї сукні від бренду Roland Mouret, всипаного паєтками.

© Instagram @whenmeghanmetharry

У день презентації колекції Меган Маркл наділу і інша прикраса, також дісталося їй від титулованої свекрухи: золоті сережки-метелики. Відзначимо, вперше герцогиня продемонструвала їх під час візиту до Сідней, який відбувся в рамках офіційного туру.

Данину поваги пам’яті леді Ді – традиція у Сассексов і Кембриджів. Відзначимо, що найчастіше це демонструє Кейт Міддлтон. Однак тепер, коли Меган Маркл приступила до роботи після декретної відпустки, можливо, і вона буде виходити в світ у тому, що стане нагадуванням про трагічно загиблої принцеси Діани.

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська делікатно віддала шану своїй свекрусі під час хрещення її молодшого онука Арчі Харрісона. Міддлтон одягла краплеподібні перлинні сережки принцеси Діани, створені майстрами ювелірного дому Collingwood. Це прикраса унікальне тим, що леді Ді одягала сережки на церемонії хрещення обох синів.

© Instagram @katemiddletonjewels

Модний реверанс леді Діані побачили шанувальники і в наряді Кейт Міддлтон. Архівні фотографії з параду на честь дня народження королеви Єлизавети II в 1985 році свідчать про те, що принцеса Діана тоді була у coral сукню і, до речі, прикрасила себе тієї самої парою перлинних сережок. Таким чином герцогиня Кембриджська лише одним виходом у світ нагадала про кількох важливих подіях у житті своєї свекрухи.

© pinterest.ru
Фото на анонс: Instagram @princeharry_2018, @themadtrend