Дружина Павла Прилучного розповіла про літній відпочинок своїх дітей

1732

30-річна Агата Муценієце і 31-річний Павло Прилучний цього літа відзначать жерстяну весілля – 8 років до заміжжя. Зіркове подружжя виховує двох дітей, 6-річного Тимофія і 3-річну Мію і з задоволенням діляться сімейними знімками і новинами про них в особистих блогах.

Читайте також:Павло Прилучний показав, як насправді проходять вихідні пап дівчаток

Днями актриса дала інтерв’ю журналу Hello і розкрила цікаві подробиці про своїх спадкоємців. Наприклад, вона розповіла про те, як проходять їхні літні канікули в селі і в які настільні ігри вони люблять грати. Також Агата дала корисна порада всім працюючим мамам і поділилася своїм рецептом, як все встигати і бути затребуваною і на роботі, і в сім’ї.

Агата Муцениеце и Павел Прилучный с детьми© Instagram @agataagata

Читайте також:Відео: Агата Муценієце з донькою на відпочинку в Латвії

Літо – напружена пора для Агати і її чоловіка: заплановано багато зйомок і відряджень, тому, за словами знаменитості, їх діти відправляться в село до мами Агати під Ригою. Крім того, в цьому році туди вперше поїде Мія.

Кожне літо Тимофій за традицією їде в село з бабусею. В цьому році з ними вперше поїде і Мія – раніше моя мама її не брала, оскільки донька була ще маленькою. Там дуже аскетична село: немає телевізора, туалет на вулиці. П’ятдесят будинків, ліс навколо, піщані дороги. Діти там носяться, будують курені, збирають ягоди в лісі. В калюжах плавають після дощу – вони там величезні. Ходять в баню до сусідів. Літо в селі – це така пігулка від міста: без гаджетів і інтернету, – впевнена зіркова матуся.

Дети Агаты Муциниеце и Павла Прилучного

Зате, коли вони з Павлом повертаються з киноэкспедиций, кожну вільну хвилину намагаються провести з дітьми. Агата зізнається, що немає нічого краще, ніж подивитися разом мультики або пограти в настільні ігри.

Ми живемо в заміському селищі, у нас там багато сусідів, друзів, тому ми накупили різних ігор: «Пиріг в обличчя», «Монополію» – і тепер рубаємося. Тимофій разом з Мією воліють лото. Незважаючи на те, що дочки всього три роки, вона у нас такий міні-геній, знає всі цифри і легко розуміє по картках.

Агата Мученице с сыном предпочитают настольные игры

Наостанок, актриса поділилася радою на тему, як у неї виходить поєднувати успішну кар’єру та виховання двох дітей.

Коли у тебе народжується дитина, ти стаєш матір’ю. Це не роль, не заняття, яке можна з чимось поєднувати, це і є твоє життя, – вважає Агата. – Я намагаюся в першу чергу бути батьком, балансувати, вдаватися до допомоги бабусь, не виїжджати з Москви більше, ніж на тиждень. Але все одно є маса факторів, які впливають на те, скільки часу ти вдома, а скільки ні.

Агата Муцениеце с сыном© Instagram @agataagata

До речі, нещодавно Агата розповіла, що вони з чоловіком все ще не визначилися, чи піде Тимофій в школу в цьому році. Виявляється хлопчик весь рік ходив у нульовий підготовчий клас і там був самим молодшим, тому психологи та вчителі радять зіркової мами почекати зі школою і погуляти ще рік. Хоча, за словами Агати, Тимофій дуже хоче скоріше стати першокласником.

Сын Павла Прилучного и Агаты Муциниеце пошел в подготовительный класс© Instagram @agataagata

Читайте також:

  • Майстер-клас від Павла Прилучного: актор показав, як одночасно одягнути двох дітей
  • Відеозвіт: Агата Муценієце організувала свято для доньки в стилі популярних ляльок
  • Танцюють всі: син Павла Прилучного і Агати Муценієце сів на шпагат
Фото на анонс: © Instagram @agataagata, @fan__family__priluchnye