Дуже делікатно: Кейт Міддлтон надихнулася образами принцеси Діани для туру в Пакистан

875

Принц Вільям і Кейт Міддлтон знаходяться в Пакистані з офіційним візитом, який завершиться в п’ятницю, 18 жовтня. Кожен новий день зустрічей титулованої пари приносить модні відкриття – в таких образах герцогиню раніше не бачили.

Буквально з перших хвилин перебування на пакистанській землі Кейт Міддлтон продемонструвала повагу до місцевих звичаїв. Дружина принца Вільяма віддає перевагу ісламської одязі: носить шалвар-каміс. Це довга сорочка або плаття, що надягаються поверх штанів або шароварів.

Читайте також:Кому до лиця? Кейт Міддлтон, принцеса Беатріс і інші королівські особи, помічені у модних повторах

Зарубіжні видання і користувачі Мережі порівняли образи дружини принца Вільяма з тими, що демонструвала принцеса Діана, коли відвідувала Пакистан в 1991 і 1997 роках. Нагадаємо, з цією країною у трагічно загиблої леді Ді були особливі відносини – тут живе чоловік, який підкорив її серце.

© Instagram @theroyalcourier
© Instagram doctorblogger
© Instagram @fashion.vs.fame
© Instagram @fashion.vs.fame

Національне вбрання Кейт Міддлтон для туру в Пакистан створювали як європейські, так місцеві дизайнери. Приміром, образ, в якому герцогиня з’явилася на авіабазі Нур Хан в Ісламабаді, належить авторству її улюбленого дизайнера Catherine Walker.

© Instagram @royally_yourz, @kensingtonroyal

А синє вбрання створив пакистанський модельєр Mahin Khan. У ньому Кейт Міддлтон разом з чоловіком відвідала школу для дівчаток. Як відзначають зарубіжні видання, принц Вільям поспілкувався з дітьми, які зізналися, що є шанувальниками принцеси Діани.

Це дуже мило, – розчулено зазначив майбутній король.

Нагадаємо, образи своєї відомої свекрухи в турі по Африці повторила і інша її невістка. Коли Сассексы відвідали мечеть Аувал в Бо-Каапе (Кейптаун), виявилося, що Меган Маркл делікатно вшанувала пам’ять своєї леді Діани: для зустрічі з релігійними лідерами герцогиня покрила голову довгим білим шарфом.

Читайте також:Справа в деталях: як Кейт Міддлтон вшанувала пам’ять леді Діани на хрестинах Арчі Харрісона

Цей образ нагадав принцесу Діану, коли вона в 1996 році відвідала мечеть в Пакистані. Нагадаємо, Кейт Міддлтон в 2012 році обрала світлий шарф, покривши голову в мечеті в Малайзії.

© Instagram @_british.royal.family_

Чекаємо на нові образи Кейт Міддлтон!

Фото на анонс: Instagram @life.of.a.duchess, @duchess_k.m._m.m