Дуже зворушливо: Євген Сидіхин грає з онукою

411

У листопаді минулого року старша дочка актора Євгена Сидіхіна вперше стала мамою. Поліна подарувала своєму чоловікові Дмитру дівчинку, яку пара назвала Стефанією. Після народження дочки актриса регулярно оновлює свій особистий блог, ділитися з шанувальниками фотографіями і відео і розповідаючи про те, як росте маленька Стеха.

Читайте також:Відео з новонародженою донькою Поліни Сидихиной: коли щось пішло не так…

Нещодавно на сторінці молодої мами з’явилося фото дочки, чиєю розтяжці може позаздрити будь-яка дівчина. Незважаючи на те, що дитині немає року, вона вже впевнено сидить, хоч іноді не обходиться без падінь.

© Instagram @sidihina

А вчора в свій особистий блог Поліна виклала відео, на якому маленька дочка вже самостійно повзе до свого дідуся.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 17, 2019 at 3:36am PDT

До речі, нещодавно Анастасія Шубская, модель і дружина хокеїста Олександра Овечкіна, показала передплатникам, як швидко і спритно повзає їх син Сергійку. Мабуть, вже зовсім скоро зоряні дітлахи будуть щосили бігати!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 28, 2019 at 10:33pm PDT

Зазначимо, що Поліна Сидіхіна – активна матуся. Вона намагається робити життя своєї доньки цікавіше і яскравіше, хоч вже і повернулася до зйомок і театральних виступів. До речі, вона якось розповідала, що донька навіть встигла побувати на кіномайданчику:

У свої без двох днів чотири місяці, Стефанія потрапила в кіношний світ, – ділилася з передплатниками актриса. – Причому конкретно так потрапила, відразу на тридцять годин роботи)) але впоралася просто героїчно. Цікаво коли вона перший раз увійде в кадр і розіб’є свою тарілку про штатив?))

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Mar 15, 2019 at 7:27am PDT

Не так давно Сидіхіна похвалилася своїм численним передплатникам музичним талантом дівчинки, артистка навіть опублікувала цікаве відео, на якому Стефанія грає на фортепіано.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 23, 2019 at 1:54am PDT

До речі, спочатку Поліна не знала, кого чекає під час вагітності, і мріяла про хлопчика. Вона навіть придумала ім’я для спадкоємця: сина хотіли назвати Енгельсом, незважаючи на те, що батьки зірки таку ідею не підтримали.

© Instagram @sidihina
Фото на анонс: @sidihina, @alina.emelyanova.photo