Безпечно і комфортно: Согдіана показала коляску свого 1,5-місячного сина

514

35-річна співачка Согдіана (справжнє ім’я виконавиці – Оксана Нечитайло) стала мамою втретє 26 липня. Стать дитини не розсекретила, а дитину в особистому блозі називає «мій рідний». Тому шанувальники схиляються до думки, що у співачки народився хлопчик.

Согдіана приховує і ім’я малюка. Однак те обставина, що співачка вирішила поспілкуватися на цю тему зі своїми передплатниками, дозволяє припустити – скоро вона його назве.

Для когось ім’я — асоціація, спогади, пов’язані з приємними людьми, хтось дивиться по датах і тлумачень, хтось навіть радиться зі спеціалістами… знаю сім’ї, які точно знали, як назвуть діточок, а після народження, побачивши дитину, розуміли, що ім’я зовсім не підходить і міняли, – міркує багатодітна матуся. – Ми вибрали ім’я майже одразу, ще під час вагітності. Воно має і силою, і характером, але в теж час ніжністю.

© Instagram @sogdianamusic

А сьогодні у своєму особистому блозі молода матуся показала візочок своєї дитини, яка з легкістю трансформується в дитяче крісло для машини:

Як все встигнути? Ну, як?! Чесно, складно! Дуже!Але можна!Мій малюк в легкій крихітці їздить зі мною безпечно і комфортно. ☺️Ми поїхали по справах 🤩😎

© Instagram @sogdianamusic

Шанувальники залишають в коментарях теплі побажання, а також дуже чекають, коли співачка покаже свого малюка:

👏👍😘😘😘😘 Такі любі фотки… Малюку міцного міцного здоров’я 🙏🙏🙏🙏.

Чекаємо не дочекаємося коли ви нам покажете ❤️ Маленького Лева 😘🙏💝😍❤️💙🔥

Так за вас раді це не передати! ❤Спокій і тільки спокій 😄ви все встигніть в цьому не сумніви!

До речі, нещодавно став батьком в п’ятий раз, Оскар Кучера, у своєму особистому блозі також розповів про дуже зручну коляску, яку вони купили для новонародженого: з коляски вона легко трансформується в автомобільне крісло для дитини, що дозволяє економити багато місця.

© Instagram @oskarkuchera

Нагадаємо, співачка виховує двох чудових синів від попередніх стосунків. Від першого шлюбу з індійським бізнесменом Рамом Говиндом на світ з’явився Арджун, якому восени виповниться 12 років, а у другому шлюбі з бізнесменом Баширом Куштовым народився Микаил (9).

Відомо, що батька третьої дитини Согдіани звуть Максим. Співачка воліє не розповідати про свого чоловіка. Розсекретила лише те, що він державний службовець, а весілля з обранцем відбулася в минулому році.

© Instagram @sogdianamusic
Фото на анонс: Instagram @sogdianamusic