Дуже сміливо: співачка Валерія кардинально змінила імідж

654

Коли дивишся на 50-річну Валерію, здається, що вона відкрила секрет вічної молодості. Мало того, що співачка зовсім не виглядає на свій вік, так вона ще й заряджає своїм вогнем всіх навколо. Знаменитість веде здоровий спосіб життя: день вона починає з ранкової пробіжки, правильно харчується і регулярно займається спортом.

У своєму блозі зірка вже говорила про своє життєве кредо:

З кожним прожитим роком життя я все більше усвідомлюю, що всі ми, люди, різні і кількість енергії, яким ми нагороджені при народженні, теж різний, але, в будь-якому випадку, енергетичних запасів дається кожному так багато, що ми здатні реалізовувати найскладніші життєві плани.

Артистка рекомендує своїм прихильницям і шанувальникам харчуватися з розумом, а також не пропускати заняття по фітнесу.

Харчуватися треба розумно, щоб їжа давала енергію, а не навпаки, забирала її, робила людини повільним, важким. Заняття фітнесом здатні нас фантастично заряджати енергією, робити сильними та витривалими.

© Instagram @valeriya

Підтримують Валерію в такому способі життя не лише фанати, але й її велика дружна сім’я. Артистка ось вже 15 років перебуває у шлюбі з Йосипом Пригожиним. У неї підростають троє дітей від попередніх стосунків: дочка Анна і сини Арсеній і Артемій.

© Instagram @valeriya

До речі, зовсім нещодавно співачка опублікувала у своєму особистому блозі знімок в купальнику, ніж привела численних шанувальників в захват.

© Instagram @valeriya

А сьогодні Валерія справила фурор, завантаживши на сторінку своє фото в новому образі! Для свого виступу на фестивалі «Спека» співачка вирішила… пофарбувати волосся в рожевий колір.

© Instagram @valeriya

Шанувальники зірки залишилися в захваті і винесли вердикт — експеримент виразно вдався:

Німий инстаграмный захват… карколомна Валерія 🔥🔥🌸🌸🌸любов у кожному кадрі ❤️

Валерія, ви нереальна!!! ❤️❤️❤️

Жінка мрія 😍жінка 🔥

До речі, нещодавно новими образами шокувала шанувальників модель Олена Шишкова, яка зараз також перебуває в Баку на музичному фестивалі. Шишкова поділилася знімками з фотосесії, на якою вона постала з несподіваною для неї кольором волосся — спочатку мідним, потім чорним.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Shishkova (@missalena.92) on Jul 22, 2019 at 9:58pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Alena Shishkova (@missalena.92) on Jul 22, 2019 at 10:07pm PDT

А вам сподобався новий образ Валерії?

Читайте також:

  • 50-річна Валерія розкрила секрет своєї енергійності
  • Мамині чи татові: на кого схожі діти знаменитостей
  • Донька Ксенії Бородіної дуже схожа на маму в тому ж віці

Фото на анонс: особистий блог зірки.