Принц Вільям практично повністю скопіював повне імя дочки. У кого?

477

У королівській родині немовлят за традицією називають на честь родичів. Тому повне ім’я єдиної дочки принца Вільяма і Кейт МіддлтонШарлотта Елізабет Діана Кембриджська. Друге ім’я – на честь вінценосної прабабусі, королеви Єлизавети II, третє – в честь трагічно загиблої принцеси Діани. А перша дівчинка отримала ім’я на честь Шарлотти Августи Уельської – єдиної дочки Георга, принца Уельського (потім став королем Георгом IV).

Читайте також:В честь кого назвали дочка Кейт Міддлтон: якою була перша принцеса Шарлотта

Виявилося, що практично повною тезкою дочки майбутнього короля є її… тітка. Нагадаємо, брат леді Діани Чарльз Спенсер в 2012 році став батьком в сьомий раз і назвав новонароджену дочку двома іменами. Тому молодша спадкоємиця династії Спенсерів зараз зветься леді Шарлотта Діана.

7-річна тітка чотирирічної принцеси Шарлотти зростає чарівною дівчинкою. У дочки Чарльза Спенсера фамільні зелені очі. Цікаво, що між титулованими тіткою та племінницею різниця у віці всього… три роки.

© dailymail.co.uk

Зарубіжні видання цитували брата трагічно загиблої леді Діани після народження дочки Кембриджів. Коли принц Вільям і Кейт Міддлтон назвали ім’я дівчинки, Чарльз Спенсер назвав його «ідеальним» і зазначив:

Моя 2-річна Шарлотта Діана буде в захваті від однакового імені. Вона в тому віці, коли думає, що світ обертається навколо неї!

© Instagram @_althorp

Читайте також:В пам’ять про матір: принц Вільям розповів, де буде встановлена статуя принцеси Діани

Шарлотта Діана живе разом з батьками в маєтку Althorp (Althorp House), яке є власністю родини Спенсерів з 1522 року. Першим його власником був Джон Спенсер. За даними істориків, замок був побудований в 1508 році. Потім Спенсери його трохи видозмінили.

© Instagram @_althorp

Дівчинка часто гуляє по його просторій території.

Шарлотті подобається свобода пересуватися у величезному парку. Це фантастика, – радіє за дочку її мама Карен Спенсер.

© Instagram @karenspencer

Читайте також:За прикладом принцеси Діани: принц Вільям і Кейт Міддлтон слідують особливих ритуалів у вихованні дітей

Зазначимо, що принцеса Шарлотта схожа і на іншу свою тітку, яка також є дочкою Чарльза Спенсера. Коли дочка Кембриджів була трохи молодшою, користувачі Мережі зробили фотоколаж, порівнюючи фото з летским знімком її красуні-тітки Кітті Спенсер. Схожість є! Той же носик, ямочки і завзятий погляд. І колір волосся – один в один.

© Instagram @royalsofgreatbritain

Нагадаємо, зараз Кітті Спенсер – одна з улюблених моделей творчого дуету Dolce&Gabbana. У 2016 році дівчина працювала на показі цього бренду під час Тижня моди в Мілані, і досі продовжує співпрацювати з ним. У 2017 році її обличчя прикрасило обкладинку японського Vogue. Спенсер брала участь у рекламній кампанії кількох показах. А в травні нинішнього року стала новим обличчям ювелірного бренду BVLGARI.

© Instagram @kitty.spencer

Зазначимо популярність імені Шарлотта в королівських колах. Його носить і внучка Грейс Келлі, представниця династії Грімальді – Шарлотта Казірагі.

Читайте також:За третім? Шарлотта Казірагі продемонструвала кругленький животик

За даними рейтингу найбільш актуальних жіночих імен по версії Numberry за підсумками першого півріччя 2019 року, ім’я Шарлотта займає в ньому п’яте місце. А ТОП-10 виглядає так:

  • Ісла (варіація імені Айла – молодшої дочки Пітера Філліпса, онука Єлизавети II)
  • Олівія
  • Аврора
  • Пекла
  • Шарлотта (середній дитина принца Вільяма і Кейт Міддлтон)
  • Амара
  • Мейв
  • Кора
  • Амелі
  • Поси

А як ви ставитеся до того, коли родичі мають однакові імена?

Фото на анонс: Instagram @mony0734, @hrhscambridges