Сімейна прогулянка: Олеся Судзиловська поділилася рідкісним відео з чоловіком і молодшим сином

818

45-річна Олеся Судзиловська успішно поєднує кар’єру в кіно і театрі з вихованням двох синів. Нагадаємо, що знаменитість щасливо одружена з бізнесменом Сергієм Дзебанем. Цієї осені зіркове подружжя відзначать олов’яну весілля – 10 років у шлюбі. У Олесі та Олексія підростають два сина – Артем (10) і Майк (3). Відомо, що старший син серйозно захоплюється хокеєм, а молодший, незважаючи на юний вік, минулої зими освоїв гірські лижі.

© Instagram @olesya_sudzilovskaya
© Instagram @olesya_sudzilovskaya

Зіркова матуся не приховує своїх спадкоємців, але дуже дозовано ділиться інформацією про них. Вона – активний користувач соцмереж, але в її особистому блозі не так багато дитячих знімків. Крім того, актриса воліє не виводити в публічний простір свого чоловіка. Єдина фотографія Олексія з’явилася в її блозі на початку цього року. Чоловік і старший син прямо під час тренування хокейної зворушливо привітали маму з 45-річчям і виклали шайбами на льоду привітання для неї.

© Instagram @olesya_sudzilovskaya

Читайте також:Назад у минуле: Олеся Судзиловська показала фото з мамою і новонародженим сином

Зараз актриса разом із чоловіком і синами насолоджується довгоочікуваним відпусткою у США. Буквально вчора вона розповіла, що нарешті-то вся сім’я зібралася разом, так як з літнього табору повернувся Артем. Зіркова матуся з гордістю зізналася, що син вперше подарував їй прикрасу.

Нарешті-то вся сім’я в зборі для довгоочікуваного відпустки! Старша і «велика» половина приїхала до нас.) Артемко повернувся з табору з іншої країни. І я стала володаркою першого ювелірного прикраси від мого Старшого сина — подарунка з поїздки! Таке щастя для нас батьків — переймають наші сімейні традиції привозити подарунки з подорожей! Отже, намисто з зелених каменів — під мамині очі. Мій хлопчик, як же мені приємно! Спасибі тобі, мій чоловік!

© Instagram @olesya_sudzilovskaya

А сьогодні вона поділилася зворушливим відео з участю дружина молодшого сина, супроводивши ролик хештегом #щастя. Незважаючи на те, що її кохані чоловіки зняті зі спини, для шанувальників рідкісне сімейне відео стало справжнім подарунком.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 17, 2019 at 5:55am PDT

Читайте також:20 доказів того, що сидіти у тата на шиї — весело

До речі, в недавньому інтерв’ю тижневику «7 днів» Олеся розповіла про свого обранця і зізналася, що завдяки його почуттю гумору, їх відносини витримають будь-які труднощі.

Я вдячна чоловікові за можливість думати не про те, що я буду завтра є, а тільки про те, що я сьогодні буду грати. І взагалі, його гумор дозволяє нам дивитися на виникаючі час від часу труднощі легко. Самі розумієте, як може пожартувати випускник медінституту, який пройшов армію, гарячі точки, Росію 90-х і одружився на Судзиловської, — зі сміхом каже вона.

© Instagram @olesya_sudzilovskaya

Раніше зіркова матуся розкрила свої секрети виховання синів і розповіла про поняття «обґрунтованого примусу». За словами актриси, головне — не карати і не змушувати дітей, адже якщо вони вередують, можливо, їм погано в цій ситуації необхідно щиро поспівчувати малюкові. Судзиловська запевняє, що такий психологічний прийом відмінно працює в її родині, і радить всім матусям вивчити його більш детально.

Фото на анонс: Instagram @olesya_sudzilovskaya