«Дівчата»: Максим Галкін показав улюблених блондинок

815

Максим Галкін – не тільки успішний співак, але і тато двох чудових дітей: разом з Аллою Пугачовою він виховує шестирічних двійнят Єлизавету і Гаррі. Незважаючи на щільний гастрольний графік, Максим регулярно радує своїх шанувальників фотографіями та відео з дітьми. Дітлахи ростуть цікавими і допитливими хлопцями, а їх знамениті мама і тато, Алла Пугачова і Максим Галкін, приділяють дітям весь вільний час.

Нещодавно близнюки відзначили день народження: тато іменинників поділився відео, на якому Гаррі і Ліза танцюють під акомпанемент своєї знаменитої матері. Кімната прикрашена святковими кульками і повітряними коронами. Ліза граціозно танцювала й захоплено. Вже чого, а артистизму цієї маленької блондиночке не займати.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Sep 18, 2019 at 1:17am PDT

А сьогодні Галкін поділився фотографією, на якій присутні Алла Пугачова з доньками і подругами. Що примітно, і Алла, і Крістіна Орбакайте, і маленька Ліза — блондинки, і вони миттю притягують погляд на знімку.

Дівчата ❤️, — лаконічно підписав кадр шоумен.

© Instagram @maxgalkinru

Судячи з усього, ці знімки зі святкування дня народження Лізи і Гаррі, на якому були присутні і друзі сім’ї – Юлія Проскурякова (дружина Ігоря Ніколаєва) і світська левиця Іда Достман.

Шанувальники подякували Максима за те, що він виклав сімейний кадр до себе на сторінку, і зазначили, що всі дівчата — красуні:

😍Ви всі такі чарівні…здоров’я всім , любові та гарного настрою!🤗💮💮💮

Всіх вас обожнюю 🥰 всі кльові👍🏻💐💐💐

Які всі красиві🤗 Щастя Вам 🤗

До речі, нещодавно Максим Галкін показав, який модницею і справжньої леді зростає його дочка Єлизавета, яка у своєму юному віці вже розбирається в моді і хороші манери.

Д — Делікатність 😊, – підписав шоумен нове відео з донькою.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Sep 30, 2019 at 4:29am PDT

А нещодавно у дівчинки з’явилося нове захоплення: Ліза почала займатися йогою: вона майстерно села правильну позу, поєднала великий і вказівний пальці рук і заявила, що їй потрібно зловити світло. Проте цьому процесу то і справа заважав брат-близнюк Лізи. Гаррі зі сміхом цікавився у сестри, впіймала вона світло.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Aug 11, 2019 at 5:59am PDT

Читайте також:

  • Мудрість ранку: 5-річна дочка Максима Галкіна та Алли Пугачової дозволила світової спір
  • Медитація від Лізи: у 5-річної доньки Максима Галкіна з’явилося нове захоплення
  • За роялем мама: як діти Алли Пугачової і Максима Галкіна відзначили свій 6-й день народження
Фото на анонс: Instagram @maxgalkinru