Дівчатка і котики: Анна Міхалкова показала, як проводить дощові дні з 6-річною донькою

744

45-річна Ганна Міхалкова – не тільки успішна актриса, але і багатодітна мама. Разом зі своїм чоловіком Альбертом Бакових вона виховує трьох дітей: синів Сергія та Андрія, а також лапочку-дочку Лідію. Нещодавно спадкоємиці актриси виповнилося 6 років. На честь цієї події вона опублікувала фото іменинниці у своєму особистому блозі, супроводивши знімок теплим привітанням:

Child#3 вона така! Ніколи не візьме за руку, але міцно вчепиться за поділ сукні, пальто, ремінь брюк….у цьому весь її характер !! Дуже близька, але весь час на дистанції!! Моя дика кішка, з днем народження!!!! 6 років — це вже вік, – написала Анна.

© Instagram @anikiti4na

А тепер Ганна Міхалкова рассказла про те, як проводить з дочкою дощовими днями, і зізналася, що з синами їй було простіше:

Ось чим зайнятися в дощовий день з маленькою дівчинкою?! Ну звичайно грою в котиків! КОТИКІВ!!!!! Коли хлопці були маленькі, я думала, що як добре було б мати дівчинку! Не треба нескінченно збирати биониклы, грати в черепашок ніндзя …. Але найстрашнішим страшним сном виявилися рольові ігри в котиків!! Треба говорити за них «правильним» голосом! Обов’язково одружуватися і плодити нових котиків!!! Нестримно хочеться погавкать!! #яумеювоспитыватьмонстров

© Instagram @anikiti4na

Передплатники Ганна оцінили її нове сімейне фото і розповіли про те, як проводять час з доньками:

Я теж думала, що в 40 років буду тихенько сидіти і читати книги,але в підсумку ролики,ковзани,самокати….просвітництво в лицарі теж проходила😉

Ви ще наряди на ляльки не шили і не в’язали….

Як це мені знайомо ))))

Сама талановита і красива актриса в Росії!

❤️ Ви такі щасливі!!!!

© Instagram @zvyozdi

До речі, Ганна досить лояльна в питаннях виховання дітей. Актриса уникає формулювань «не можна» і завжди дає своїм спадкоємцям право вибору. І Михалкову дуже дивує, коли інші батьки цього не роблять. Так, раніше у своєму блозі вона ділилася наглядом з життя:

Коли подорожуєш без дітей, завжди є час поспостерігати за сім’ями з дітьми. Сьогодні я зловила себе на думці, що 20 разів чула: «якщо не співаєш, в літак не пустять», «якщо не поспиш, з літака не випустять», «якщо не сходиш в туалет, літак не злетить», «якщо будеш кричати, виженуть з літака». Тут я замислилася… я не хочу сказати, що я така гарна і так не кажу, ні, звичайно, швидше за все кажу і маніпулюю, коли зовсім не залишається аргументів ..( тепер буду стежити). АЛЕ! Мені чомусь стало страшно! Якісь не дуже чесні правила гри ми, дорослі, задаємо.

Фото на анонс: Instagram @anikiti4na