Найбільше багатство: Вячеслав Малафєєв показав знімок з усіма дітьми і дружиною

580

В’ячеслав і Катерина Малафеевы щасливі у шлюбі майже 7 років і виховують трьох прекрасних дітей. Максима – сина В’ячеслава Малафєєва від першого шлюбу, Алекса – загального сыно спортсмена і його другої дружини Катерини. Крім хлопчаків, подружжя виховує дочку В’ячеслава і Марини Ксенію, якій 15 років. Нагадаємо, Катерина і В’ячеслав одружилися в грудні 2012 року, а в 2014 році Катерина офіційно стала мамою Ксенії і Максима.

Варто відзначити, що Катерина дійсно замінила старшим дітям маму – Марину Малафєєва, яка трагічно загинула в автокатастрофі: вони багато часу проводять разом і подорожують:

Активний вечір п’ятниці. Сходили з дітками на батути і картинг, класно провели час. Всі веселощі тут починається тільки після 20.00, ресторани відкривають двері в 21.00, а спати вони лягають тільки після 1.00. Нам важко звикнути до такого вечірнього ритму, тому на батутах ми були одні. Іспанці так рано не ходять 😳

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Malafeeva (@malafeeva_ekaterina) on Jul 13, 2019 at 1:24am PDT

А сьогодні щасливий батько сімейства поділився з шанувальниками чарівними знімками з усією своєю сім’єю, зворушливо підписавши фотографії:

Найбільше багатство, яке може бути на цьому світі ✨ Кохана дружина💑, улюблені діти👪, кожен зі своїми інтересами і захопленнями 🤸♂🏃♂⚽ Кожен зі своїми цілями, кожен зі своїми життєвими принципами 👏🏼

© Instagram @malafeev16ru
© Instagram @malafeev16ru
© Instagram @malafeev16ru

Шанувальники висловили своє захоплення в коментарях:

Ви такі класні 👍🏻👍🏻👍🏻

Красені!👍

Любов і гармонія в сім’ї — успіх, радість і гармонія в житті!

Катерина Малафєєва в своєму особистому блозі веде цікаві подорожні нотатки про канікулах сім’ї. Торік, наприклад, шанувальники дізналися, в якому новому місті Іспанії побувало щасливе сімейство, а також цікаві факти про улюблених куточках Малафеевых в цій країні. Дівчині дуже сподобалася поїздка до озера, яке розкинулося біля міста Торревьеха. Унікальність в тому, що воно не тільки мертве і солоне, але і рожевого відтінку. Воду фарбують водорості, які виробляють органічні пігменти.

Малафеевы на отдыхе© Instagram @malafeeva_ekaterina
© Instagram @malafeeva_ekaterina

Читайте також:

  • Малафеевы викупалися в незвичайному озері рожевого кольору
  • Дмитро Тарасов показав новий портрет з дружиною і донькою
  • Мої красуні: Дмитро Тарасов показав фото з обома дочками
Фото на анонс: Instagram @malafeev16ru