Дівчина-вогонь: Анна Седокова зважилася на кардинальну зміну іміджу

609

36-річна Ганна Седокова – не тільки багатодітна матуся, але і популярна і дуже популярна співачка, яку люблять мільйони. Однак нещодавно вона зізналася, що так було не завжди: у своєму особистому блозі розповіла, що у шкільні роки її не любили. У це складно повірити, адже зараз ми бачимо всенародну улюбленицю, яка на сто відсотків впевнена в собі і у власній красі!

І сьогодні зірка стала ще яскравіше: Сєдокова вирішила змінити імідж і пофарбувати волосся у вогняний колір, про що вона тут же повідомила на своїй сторінці.

Привіт, а ось і мій новий колір!Тепер, я точно дівчина вогонь 🔥 Ви так часто Лайкали мене в рудому кольорі, що я зважилася на зміни, бо я вас дуже люблю 🤗🤗🤗– підписала пост знаменитість.

© Instagram @annasedokova

Читачі особистого блогу залишилися в захваті від таких змін, обсипавши Ганну компліментами:

Вам дуууже йде!!! Благородно виглядає!!!! 🔥👍🏻 Браво майстра!!! 👏🏻

Дуже йде, Анюта😍😍😍😍

Вам дуже підходить 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻❤️🔥🔥🔥🔥

До речі, зовсім недавно затребувана актриса Катерина Волкова теж зважилася на експерименти і вразила читачів особистого блогу фотографією в новому образі: на знімку Волкова позує перед камерою з рудим волоссям і волоссям! Багато людей з приходом осені хочуть змін і більше яскравих кольорів в житті — і, мабуть, Катерина з їх числа.

Колір настрою РУДИЙ 🔥🔥🔥

Коли буквально почав нове життя з понеділка! Вчора мене не впізнали колеги, з якими ми працюємо вже 10 років…🙈А сьогодні з ранку навіть настрій на цей день інший, поки звикаю до нової собі! Колір волосся змінює характер, однозначно нотки зухвалості зафіксовані. 😈❤— написала актриса у себе на сторінці.

© Instagram @volkovihome

Нагадаємо, Анна Сєдокова виховує трьох дітей: 14-річну Аліну від першого шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем, 7-річну Моніку, яка народилася від другого чоловіка Анни, бізнесмена Максима Чернявскогпро, і 2-річного Гектора, який з’явився на світ в стосунки співачки з бізнесменом Антоном Комаровим.

© Instagram @lalina_one

Анна регулярно ділиться своїми новинами на своїй сторінці, і нещодавно вона розповіла про те, з якою проблемою столкнуась зовсім недавно: цієї осені вона збиралася віддавати сина в державний садок, однак записатися в нього виявилося не так просто, оскільки потрібно було встати у величезну чергу! Цю ситуацію співачка докладно описала в особистому блозі, викликавши величезне кількість відгуків:

А ми з моїм маленьким мачо крокуємо у Новий навчальний рік ! Сьогодні займалася садками цілий день. Йому зараз 2,5 і цієї весни я вирішила віддати його в колектив . З різних причин , але перш за все , хлопець він у нас дуже активний і вже в 2 роки почав домінувати над усім будинку , включаючи і мене і нашу милу няню . І знаходження будинку , прогулянок по вулицях і навіть занять в різних кухлях йому просто було недостатньо. А повірте мені цього у нас було в надлишку, #яжемать ще та і літератури та розвиваючих ігор, карток і т. п. у нас вдома три тонни. Але я відчула , що їй цього мало ! Що товариш жадає більшого ! І пішли ми в приватний садок . Все було добре , так хворів , та часто все одно пропускав, але зате 24 години є камери і діток людина 10 у групі і не всі ходять завжди . Сьогодні пішла в державний садок . Величезний новий поруч з будинком ! Порівняно з ціною, яку я платила за наш садочок 1500 рублів на місяць здалися мені нічим . І така Краса ! Прийшла в сад, записалася на прийом . Мені відразу сказали , що в такі садки чергу за 2 роки. Я подумала «не може бути» Заходжу і мені пояснили , що так , потрібно записатися на сайті держ послуг, стати в чергу і чекати . Я запитала як бути . Мені порадили , щоб пришвидшити процес , а звернутися міністру 😂 Міністра я на жаль не знаю і слабо собі уявляю ситуацію, в якій підніму трубку і кажу «Альо, міністр ? Можете Гектора в садочок влаштувати» 😉 Виходячи з садка запитала скільки діток в групі , мені сказали 30 , а викладача 2 😟 І тут я уявила собі 30 Гектор на 2 викладача 😱 І вирішила , що дзвонити міністру не буду )) І що нам точно зарано ще туди. Ось до такого він точно ще не готовий.

© Instagram @annasedokova
Фото на анонс: Instagram @annasedokova