Тріо Апполоновых: соліст групи «Іванушки International» поділився сімейним портретом з синами

1239

49-річний Андрій Григор’єв-Апполонов вже більше 20 років радує шанувальників по всьому світу, виступаючи у складі знаменитої групи «Іванушки International». Але головна роль у його житті – це роль батька двох чудових синів, Івана, якому в грудні виповниться 16 років і 11-річного Артемія. Спадкоємці народилися у шлюбі музиканта і екс-спортсменки Марини Банковій. У квітні цього року Андрій оголосив в особистому блозі, що вони з дружиною вирішили взяти паузу у відносинах, а у вересні стало відомо про їх розлучення.

© Instagram @apollonov_ag

Зоряний батько не часто ділиться в особистому блозі фотографіями синів, тому кожен сімейний кадр сприймається прихильниками, як справжній подарунок. Про зіркових спадкоємців відомо, що вони серйозно займаються хокеєм. Старший вчиться в спортивній школі «Динамо», молодший вибрав ЦСКА. За словами Андрія, хлопці дуже серйозно ставляться до тренувань і двічі на день із задоволенням пропадають на льоду.

У серпні зоряний батько з гордістю поділився успіхами молодшого сина в особистому блозі.

Вчора Артемиус був визнаний кращим гравцем матчу, а сьогодні його ЦСКА зайняв 2ое місце в регулярному турнірі ПРОРИВ. Ай молодця! — розповів співак.

© Instagram @apollonov_ag

А в ці вихідні музикант порадував численних шанувальників, показавши рідкісний спільний портрет з синами.

Мої хлопчики! Тріо Апполоновых), — зворушливо підписав фотографію зоряний батько.

© Instagram @apollonov_ag

Захоплені шанувальники залишають щирі компліменти дружньої родини і відзначають, що хлопчаки з віком стають все більше схожі на тата.

Тема — вилитий тато. І Ваня стає схожим. Чудові хлопці-щасливий тато!,

Справжні чоловіки!!! Щастя Вам і Здоров’я!,

Які вже великі хлопці. Схожі на тата)))

Свій коментар також залишила телеведуча Катерина Стриженова.

Виросли твої чоловіки!!!! — написала вона.

У недавньому інтерв’ю журналу StarHit Григор’єв-Апполонов розповів про синів і зізнався, що старший вже оголосив, ким хоче стати в майбутньому, а от молодший поки не визначився.

Сини зараз живуть зі мною, але в будь-який момент, коли я буду їхати на гастролі, вирушать до мами. Іван швидше тренується вже більше для задоволення. Він поважає і футбол, і хокей, і більярд, і навіть пінг-понг. Я цьому щиро радий, тому що краще займатися, ніж ні. Кілька місяців тому старший син, до речі, заявив мені, що хоче стати спортивним агентом. А ось молодший, Артемій, як раз щільно захоплюється хокеєм. Грає в першому складі дитячої школи ЦСКА — це дуже круто. І потрапив він туди абсолютно без блату. Хлопчик здібний, але щодо професії до кінця не вирішив.

© Instagram @apollonov_ag

До речі, багато зоряні спадкоємці вибирають хокей, як улюблений вид спорту. Зірка «Російського радіо» Алла Довлатова неодноразово зізнавалася, що дуже любить хокей. І це не дивно, адже її батько, Олександр Олександрович, майже все життя присвятив цьому чудовому виду спорту. Він був гравцем, тренером, а також близько 20 років очолював Федерацію хокею Санкт-Петербурга. І тепер по стопах дідуся пішов син Алли, Павло (14). За словами мами, він грає за молодіжну команду «Крила Рад» і весь вільний час присвячує тренуванням. Довлатова впевнена, що хокей робить з хлопців справжніх чоловіків: атлетичних, розумних, відповідальних і дисциплінованих.

Мені хочеться виховати з сина справжнього хлопця, чи він стане професійним гравцем, поки неясно, все настільки непередбачувано! — каже зоряна мама.

© Instagram @alla_dovlatova
Фото на анонс: Instagram @apollonov_ag