Дівчинка з казки: молодша дочка Тетяни Тотьмяніної перетворилася на принцесу Ельзу

517

37-річна олімпійська чемпіонка Тетяна Тотьмяніна щасливо живе разом з 39-річним Олексієм Ягудіним вже більше 10 років, незважаючи на те, що офіційно свої відносини видатні фігуристи оформили лише в лютому 2016 року. Знаменита пара виховує двох чарівних доньок – Єлизавету (9) і Мішель (3), і, на відміну від деяких вітчизняних зірок, Олексій з Тетяною регулярно діляться в своїх блогах знімками та відео з спадкоємицям.

Знаменита спортсменка нещодавно зробила несподіване і приємне заяву про те, що вони з чоловіком Олексієм Ягудіним готові стати багатодітними батьками і планують третю дитину. До речі, шанувальники часто пишуть Тетяні коментарі на цю тему, бажаючи улюбленим фігуристам скоріше народити сина.

© Instagram @tatianatotmyanina

Ну а поки щасливі батьки весело проводять час зі своїми двома спадкоємицями: нещодавно Тотьмяніна з доньками відвідала Францію, звідки виклала кумедний знімок молодшої ягудинки, насмешив шанувальників. На фото малятко снідає великим тостом, який за розміром перевершує її саму!

Французький сніданок 🍳 😂 — підписала знімок щаслива матуся.

© Instagram @tatianatotmyanina

А вчора любляча матуся поділилася фотографією дочки, яка вирішила перевтілитися в диснеївську принцесу Ельзу з мультфільму «Холодне серце». Мабуть, мама навіть допомогла прикріпити біляві коси, оскільки у самої Мішель ще не дуже довге волосся:

© Instagram @tatianatotmyanina

Варто відзначити, що Мішель – копія мами, а ось старша, Лізонька, дуже схожа на свого тата. І на фото з дочками в стилі family look, яке нещодавно з’явилося на особистій сторінці фігуристки, це прекрасно видно.

© Instagram @tatianatotmyanina

До речі, минулої осені Тетяна стала героїнею чергового номера журналу «Домашній» і у відвертому інтерв’ю поділилася секретом їх з Олексієм сімейного щастя.

Жінка завжди повинна бути для свого чоловіка гарною, цікавою і позитивною. Не варто навантажувати коханого своїми проблемами. Для цього є подружка або подушка. Треба вміти справлятися з усім, а якщо не виходить – звернутися до психолога. Ну і головне – це бажання двох бути разом.

© Instagram @alexei.yagudin
Читайте також:
  • Відео: трирічна донька Олексія Ягудіна зробила «нарощування волосся
  • Тато поруч: Павло Прилучний, Стас Бондаренко та Олексій Ягудін заспівали пісню своїм дітям
  • Говорить і показує Мішель: перли трирічної дочки фігуриста Олексія Ягудіна
Фото на анонс: Instagram @tatianatotmyanina