Діти, Грузія, хінкалі: Вікторія Макарська поділилася відео з сімейного відпочинку

909

Творча родина Вікторії і Антона Макарских часто подорожує. У своїй більшості це пов’язано з гастролями. Нагадаємо, подружжя виступають з авторською програмою. Однак іноді поїздки пов’язані не тільки з роботою. Наприклад, в цей раз, коли дружна сім’я Макарских — тато, мама, донька Маша і син Іван — вирушили в Грузію. Привід чудовий: відома пара з дітьми прибула на весілля.

Читайте також:«Якщо б не свекруха, я б не вийшла заміж за Антона»: Вікторія Макарська відверто розповіла про сімейне життя

Макарський вирішили поєднати приємне з корисним і вирушили на екскурсію. В особистому блозі Вікторія Макарська активно ділилася відео про те, що їй подобалося. Знаменитість захопив Джварі — храм першої половини VII століття. Співачка відзначила унікальність і злиття річок Кури і Арагві, які протікають біля підніжжя монастиря — у них різний відтінок води.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 14, 2019 at 1:18am PDT

© Instagram @makarskie

А дітвора Маша і Іван спробували свої сили в хлібопеченні. І не в духовці, а в тандирі. Разом з наставницею малюки освоїли мистецтво розкочування смачного грузинського хліба, який називається шотис пурі. У нього витягнута форма, яку багато хто порівнює з каное або шаблею.

Вікторія Макарська зазначила, що її порадувало подорож до Грузії. Знаменитість рекомендувала вирушати туди всією сім’єю.

© Instagram @makarskie

Зазначимо, що Макарський регулярно бувають і в Ізраїлі, там живе мама глави сім’ї. Вікторія зізнається — вона любить цю країну:

Я просто спускаюся вниз у магазин – і звичайні перехожі, які, звичайно ж, не знають мене, посміхаються, бажають здоров’я, радості, просто доброго дня. Я насолоджуюся повітрям і сонцем, свій балкон дуже люблю, пишу музику, пишу.

Читайте також:Мамина радість: 4-річний син Вікторії Макарской зростає її копією

Солідарний з думкою дружини і Антон Макарський:

Віке Ізраїль подобається всім — вона в цій країні відчуває себе максимально добре і духовно, і фізично. Спочатку я думав, що це психологічна установка, але потім зрозумів, що ні. Коли ми з дружиною прилітаємо в Ізраїль, вона просто розквітає! З нею відбувається те, що зі мною в Росії: я можу ні їсти, ні спати, працювати цілодобово, але завжди буду сповнений енергії. І я не уявляю своє життя десь ще, крім своєї Батьківщини. Напевно, саме тому і не вчу ніякий інший мову.

© Instagram @makarskie

А ваша сім’я любить подорожувати?

Фото на анонс: Instagram @makarskie