Діти – це головне: мама Тіматі поділилася фотографією з маленькими синами

1389

Симона Яківна Юнусова присвятила свій особистий блог улюбленої онучки, 5-річної Аліси. Вона з гордістю ділиться її успіхами, розповідає новини з життя дівчинки, а також регулярно публікує корисні поради та лайфхаки по вихованню дітей. Однак іноді вона публікує і архівні фотографії зі своїми улюбленими синами – Артемом і Тимуром.

Так, нещодавно вона поділилася знімком свого знаменитого сина – Тіматі, зроблений приблизно в п’ятирічному віці. Продемонструвала і фото Аліси, але не в звичному образі, а з чубком. Ось воно – доказ: спадкоємиця репера – його копія! Той же завзятий погляд, позитивна посмішка. Збігається форма носика, лінія брів.

Ось це так! А я думала, що Аліса на маму схожий, хоча маму я бачила тільки на фото, що були виставлені тут. Зараз розумію, що Аліса — копія тата!

© Instagram @simona280

А сьогодні любляча мама і бабуся рассаказала про те, що сини завжди були самим головним у її житті, і опублікувала їх дитяче фото.

© Instagram @simona280

Шанувальники вкотре зазначають, наскільки дочка Тіматі схожа на свого зоряного тата:

Аліса так на Тата схожа😍😍😍

Аліса схожа на цього хлопчика в шапочці)

Як сильно Аліса на тата схожа 😊👍

До речі, нещодавно зоряна бабуся зробила справжній подарунок шанувальникам Аліси і поділилася серією кумедних фотографій. На них дівчинка повторила свої дитячі кадри, а допоміг їй у цьому улюбленець — собака породи джек-рассел тер’єр на ім’я Чак, який вже більше 8 років живе у зірковому сімействі і є загальним улюбленцем.

Добре, коли деякі речі залишаються незмінними, — підписала цікаві кадри зоряна бабуся.

© Instagram @simona280

До речі, зараз Аліса готується стати старшою сестричкою. На початку літа її тато разом зі своєю обраницею, моделлю Анастасією Решетовой, оголосив про те, що незабаром знову стане батьком. Симона Яківна в честь цієї радісної новини оголосила в особистому блозі конкурс на краще ім’я для малюка. Шанувальники активно почали пропонувати імена, причому росіян виявилося категорично мало. Читачі блогу Сімони часто пропонували назвати дівчинку Амелія або Аміна, а хлопчика — Давид або Дамір, саме ці імена найчастіше зустрічалися у голосуванні.

© Instagram @timatiofficial

Нагадаємо, що Аліса з’явилася на світ у березні 2014 року у відносинах Тіматі та моделі Олени Шишковой. Незважаючи на те, що зоряна пара розлучилася, вони зуміли зберегти дружні стосунки заради спадкоємиці.

Я все життя хотів сина. Але коли з’явилася дочка, все змінилося. Я зрозумів що це якась невловима, але дуже особлива зв’язок. Я все ще чекаю сина, але якщо з’явиться ще одна дочка я взагалі не турбуватимуся, швидше буду невимовно радий )) — зворушливо Тіматі зізнався в минулому році на сторінках свого блогу.

© Instagram @timatiofficial
Фото на анонс: Instagram @simona280