На честь ювілею принца Гаррі: Меган Маркл поділилася новим сімейним портретом з сином Арчі

526

Меган Маркл і принц Гаррі стали чоловіком і дружиною 19 травня 2018 року. Шанувальники спостерігали за весільною церемонією і гадали: коли ж у Сассексов буде спадкоємець? Довго чекати не довелося: герцог і герцогиня Сассекские стали батьками трохи менше ніж через рік після одруження, 6 травня 2019 року.

Читайте також:Принц Гаррі і Меган Маркл здивували всіх свідоцтвом про народження свого сина

Меган і Гаррі оберігають своє приватне життя. В таємниці ховалася лікарня, в якій був народжений спадкоємець молодшого сина принцеси Діани, і малюк Арчі Харрісон не був показаний в день своєї появи на світ. А хрещення, яке відбулося 2 липня, було настільки камерним, що шанувальникам Сассексов залишалося чекати лише офіційних портретів в королівських блогах… Портретів було представлено всього два.

© Instagram @kensingtonroyal

На першому знімку, крім принца Гаррі, Меган Маркл і маленького винуватця торжества, відображені принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон, принц Чарльз із дружиною Каміллою, Дорія Регланд, леді Сара Маккордейл і Джейн Фэллоуз (сестри принцеси Діани). До речі, на церемонії був присутній ще і Чарльз Сенсер, але в зйомках офіційної фотосесії участі не брав. Запрошення на хрестини представників сімейства Спенсерів ще раз продемонструвало відданість Гаррі родині своєї матері. Знімок зроблений в Зеленій вітальні Віндзорського замку.

© Instagram @sussexroyal

На другий чорно-білій фотографії Гаррі і Меган позують з Арчі в Рожевому саду у Віндзорському замку.

Читайте також:Саме камерне свято: опубліковані офіційні портрети з хрестин сина принца Гаррі і Меган Маркл

Сьогодні в честь дня народження принца Гаррі в офіційному блозі Сассексов був опублікований колаж, на якому ми побачили раніше не показане фото з хрестин маленького Арчі Харрісона. Це чорно-білий знімок батьків і винуватця торжества.

© Instagram @sussexroyal

Знімок був зроблений в Зеленій вітальні Віндзорського замку — тобто там же, де і груповий портрет з хрестин малюка. Дивіться, які вони щасливі!

© Instagram @cambridges_sussexupdates

У день народження принца Гаррі поспішили привітати всі його титуловані родичі — бабуся (Єлизавета II), папа (принц Чарльз), старший брат (принц Вільям), а також дядько (герцог Йоркський).

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Sep 15, 2019 at 12:19am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Sep 15, 2019 at 1:15 PDT

View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Sep 15, 2019 at 12:10am PDT

View this post on Instagram

A post shared by The Duke of York (@hrhthedukeofyork) on Sep 15, 2019 at 1:26до PDT

Фото на анонс: Instagram @theroyalfamily, @harpersbazaarsg