Евеліна Хромченко розповіла, яке взуття краще всього підійде до літньої сукні

902

Евеліна Хромченко регулярно відповідає на запитання своїх шанувальників про моду в своєму особистому блозі. Нещодавно фешн-експерт підказала однією з передплатниць, 32-річній Катерині, мами в декреті, яку взуття без каблука їй носити з літнім платтям з урахуванням того, що дівчина є власницею великого розміру ноги.

Читайте також:12 порад від Евеліни Хромченко, як завжди виглядати молодо завдяки одягу

Експерт моди запропонувала кілька варіантів взуття, які гармонійно впишуться в літній образ Попелюшки з чималенькою ніжкою.

Жінки, які турбуються, що у них великий розмір взуття, повинні взяти на замітку винахід Коко Шанель – двоколірні балетки. Вони контрастні, ділять ногу надвоє.

Сьогодні в моді гостроносі балетки, але вони будуть для вас небезпечної інвестицією, – пояснила Евеліна Хромченко. – Але і тупоносые стануть не зовсім актуальними. Приміряйте балетки мигдалеподібної форми носка. Я думаю, що це буде хорошим компромісом.

С какой обувью носить летние платья?© Instagram @euphoriestudios, @janatini, @karla_jordan3, @olivecooke, @theiconicau, @rockportspain @delfinashopping

Експерт моди порадила автору питання сліпони і лофери на товстій підошві. А також босоніжки, які візуально ділять ремінцями ногу по горизонталі.

Босоніжки можуть бути не на плоскій підошві, – зазначила Евеліна Хромченко, – а на маленькому зручному підборах. Сьогодні актуальні широкі стійкі підбори.

Телеведуча порадила надягати на море зручні і перевірені часом в’єтнамки, яка також гарні з сукнею.

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Khromtchenko (@evelinakhromtchenko) on Jun 19, 2019 at 4:41am PDT

Відповіла і на інше питання подписчицы, яка поцікавилася: «Можливий варіант носіння сукні з кросівками, як це робить молодь?» Евеліна Хромченко відповіла на це ствердно.

Как носить платья с кроссовками© Instagram @euphoriestudios, @janatini, @karla_jordan3, @olivecooke, @theiconicau

Добірку жіночною взуття без підборів склала і стиліст Олена Лукашина. А також розповіла, що з чим носити. Ми вже писали про це в одному з попередніх матеріалів.

Яка у вас улюблена літнє взуття?

Читайте також:

  • Взуття для вагітних: що носити влітку
  • Поради стиліста: 4 типу жіночною взуття без підборів
  • Евеліна Хромченко показала штани, які не виходять з моди вже 5 років
Фото на анонс: © Instagram @evelinakhromtchenko, @euphoriestudios, @janatini, @steffanietzaneros, @karla_jordan3, @defloresyfloreros_bailarinas