Вперше мама: Рита Мамун показала новонародженого малюка

579

23-річна Маргарита Мамун і її чоловік, 31-річний плавець Олександр Сухоруков, вперше стали батьками. Щасливою новиною вони поділилися з шанувальниками в своїх особистих блогах.

Зіркова пара довгий час тримала в секреті вагітність: лише у липні Мамун поділилася з фотографією помітно кругленьким животиком. Спортсменка зробила романтичний кадр на відпочинку: на ньому майбутня матуся позує разом зі своїм чоловіком. Чоловік ніжно обіймає гімнастку в купальнику, підкреслює її цікаве положення.

🐅+🐋=🖤, – підписала знімок з чоловіком Рита.

Фото: Instagram @ritamamun

І ось сьогодні Рита і Олександр одночасно поділилися кадром з пологового будинку.

Рита Мамун и пловец Александр Сухоруков впервые стали родителямиФото: Instagram @ritamamun

03.10.2019👼🏼 Я — Тато! – пописав фото щасливий батько.

А гімнастка просто поставила дату і сердечко, не розкриваючи деталей. Поки невідомі подробиці народження дитини, його ім’я і стать малюка, який на знімку з татом запеленаний нейтрального кольору.

Зіркову пару тут же засипали привітаннями колеги по цеху і друзі:

Ти — МАМА ☺️😘🌸❤️ (Аміна Заріпова)

Вітаю Ритуля ❤️ Міцного вам здоров’я 😘 (Ксенія Джалагания)

Вітаю! ❤️☺️ (Марина Кім)

Нагадаємо, Маргарита Мамун вийшла заміж за Олександра Сухорукова на початку вересня 2017 року. Пара познайомилася в 2013 році на Універсіаді в Казані, однак після знайомства вони рік жили в різних містах: Рита — в Москві, а Саша — в Лос-Анджелесі.

Свадьба Риты Мамун и Александра СухоруковаФото: Instagram @ritamamun

Нагадаємо, що Сухоруков зробив дівчині пропозицію на олімпійському балу в Манежі, присвяченому досягненням російських спортсменів на Іграх в Ріо, прямо під час телевізійного інтерв’ю гімнастки.

Фото: Instagram @ritamamun

Відомо, що знаменитість під час вагітності набрала всього 8 кг. В очікуванні малюка включала йому красиву музику. Яку? Про це Маргарита розповіла у нещодавньому інтерв’ю:

Я чула, що дитині корисно включати класичну музику, але я і сама люблю музику. Причому абсолютно різну. Я меломан. Постійно що-то вмикаю, коли за кермом. А вдома ми слухаємо те, що створює романтичний настрій. Як ніби грає стара платівка. Типу Луї Армстронга. Напевно, якщо буду асоціювати вагітність з музикою, то з ним і з Френком Сінатрою.

Рита МамунФото: Instagram @ritamamun

Спортсменка зізналася, вона сподівається, що з малюком молоді батьки впораються самі. Хоча є помічники.

Моя мама, наприклад, досить молода. Їй трохи років, та й тих не даси. І у неї є мій брат, якому зараз 16, і він йде в десятий клас. Так що у неї достатньо турбот. Але онуків, безумовно, вона чекає, – повідомила Маргарита. – Каже, що вже хоче все «понюхати» і «покусати». Але щоб вона постійно до нас приїжджала і сиділа з онуками, не думаю. Вона ще не дійшла до цього віку.А Сашина мама — вона все життя працює. Для неї це дуже важливо. Сподіваюся, ми з Сашком з дитиною будемо самі справлятися.

Рита Маму и Александр СухоруковФото: Instagram @ritamamun

Розповіла спортсменка і те, чи буде планувати нову вагітність:

Ми хочемо двох як мінімум. А зараз Саша наді мною сміється і каже: «Токсикозу у тебе не було. Животик у тебе маленький. Ти народжена для народження дітей. Може, одразу другого?» Але, звичайно, це він жартував. Не все так гладко. У мене сильно боліла спина, ну і багато «вагітні» речі не обійшли мене стороною.

Вітаємо молодих батьків з народженням малюка і чекаємо нових цікавих новин!

Читайте також:

  • Співачка Ханна вперше стала мамою
  • Зірка серіалу «Розповідь служниці» вперше стала мамою
  • Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками
Фото на анонс: Instagram @ritamamun, Akhmadullina Dreams