Екстремально? Кейт Міддлтон розповіла про нове захоплення принца Джорджа і принцеси Шарлотти

593

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, подібно багатьом батькам, люблять розповідати про своїх дітей. Про нові звички 6-річного принца Джорджа і 4-річної принцеси Шарлотти титуловані подружжя розповіли в бесіді з артистами лондонського театру Палладіум. Нагадаємо, високі гості відвідали благодійне шоу Royal Variety Performance.

Свою майстерність демонстрували як дорослі актори, так і молоді. Наприклад, 6-річна Аурелія з акробатичної групи Zurcaroh і 14-річна Нуала Пеберби, яка відіграє головну роль у мюзиклі про Мері Поппінс. Артисти-діти так надихнули Кейт Міддлтон, що вона розповіла про нові захоплення старшого сина і дочки.

© Instagram @kensingtonroyal, @princewilliam_ina

Спадкоємці Кембриджів полюбили акробатику. Тепер їх улюблене заняття — робити стійку на голові і ходити колесом. Цікаво, не чи завмирає серце Кейт Міддлтон при цьому? Адже не секрет, що діти іноді можуть так расшалиться, що ігнорують власну безпеку.

© Instagram @_georgecharlottelouis_, @hrhprincegeorge

Читайте також:В житті знадобиться: Кейт Міддлтон виробляє в дітей один корисний навик

Герцогиня розповіла і про інше захоплення дітей — Джордж і Шарлотта люблять влаштовувати домашні спектаклі. Цікаво, які ролі вони грають? Кумедно, якщо діти майбутнього короля перевтілюються в образи казкових принца і принцеси.

© Instagram @kensingtonroyal, @princewilliam_ina

Можливо, дочка Кембриджів захопилася театром після того, як в минулому році дивилася разом з мамою спеціальний показ вистави «Лускунчика». Або ж з постановки — результат занурення в цікавий шкільний предмет? Діти показують, чому вони навчилися на уроках танців. Думаємо, це виглядає дуже мило!

© Instagram @fromberkshiretobuckingham

Читайте також:Дрес-код: у чому ходять в школу принц Джордж, принцеса Шарлотта й інші монархи

Нагадаємо, в школі школи Thomas’s Battersea, де навчаються діти принца Вільяма, активно приділяють увагу творчому розвитку. Підвищена увага до уроків хореографії. Програма навчального курсу складається з трьох танцювальних дисциплін:

  • балет – основа і найважливіша частина навчального плану;
  • вільний танець – мікс-курс, що увібрав в себе руху з багатьох популярних танцювальних напрямків, включаючи джаз і контемпорарі;
  • танець персонажа – театральна презентація національного танцю з використанням оригінальної етнічної музики. У трьох стилях: угорською, російською і польською, вибраних з-за їх історичного значення у розвитку класичного балету XIX століття.

А які ігри улюблені у вашої дитини?

Фото на анонс: Instagram @cambridgefellow, @middletonprincesss, @thecambridgess_