Екстремальні зміни: Катерина Волкова здивувала новою зачіскою

1363

37-річна Катерина Волкова — затребувана актриса, щаслива дружина танцюриста Андрія Карпова і турботлива мама чарівної 8-річної Єлизавети. Зіркова мама лагідно називає доньку Гусеной, з задоволенням ділиться її фотографіями і розповідає про її здобутки і захоплення.

© Instagram @volkovihome

Шанувальники звикли бачити улюблену актрису з темним кольором волосся, однак Катерина зважилася на експерименти і вразила читачів особистого блогу фотографією в новому образі: на знімку Волкова позує перед камерою з рудим волоссям і волоссям! Багато людей з приходом осені хочуть змін і більше яскравих кольорів в житті — і, мабуть, Катерина з їх числа.

Колір настрою РУДИЙ 🔥🔥🔥

Коли буквально почав нове життя з понеділка! Вчора мене не впізнали колеги, з якими ми працюємо вже 10 років…🙈А сьогодні з ранку навіть настрій на цей день інший, поки звикаю до нової собі! Колір волосся змінює характер, однозначно нотки зухвалості зафіксовані. 😈❤— написала актриса у себе на сторінці.

© Instagram @volkovihome

Незважаючи на кардинальні зміни, шанувальники по достоїнству оцінили новий стиль актриси — негативних коментарів під фото зовсім немає:

Бомба! Вогонь 🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💥💥💥💥

Ах, яка гарна 😍

Вогняна лисичка 👍🏼👍🏼👍🏼

До речі, нещодавно Катерина разом з дочкою відпочивала в Італії і ділилася з передплатниками сонячними фотографіями з відпустки. Актриса опублікувала знімки, на яких вони разом позують на пляжі в однакових купальниках.

Хто сказав, що кішки не люблять воду? Ви просто не вмієте їх купати) 🐱🐱, – жартівливо підписала вона сімейні кадри.

© Instagram @volkovihome

Нагадаємо, що Катерина Волкова вийшла заміж за архітектора і танцюриста Андрія Карпова в квітні 2010 року. Відомо, що зоряну пару познайомила спільна подруга, актриса Дарина Сагалова. Карпов влаштував дружині неймовірно перше романтичне побачення — запросив її на індивідуальний урок танців і навчив її танцювати танго. З тих пір Катерина і Андрій нерозлучні. До речі, влітку минулого року актриса зізналася, що дуже хоче народити другу дитину. За словами Катерини, чоловік давно мріє про сина, а Ліза — про маленького братика.

© Instagram @volkovihome

Читайте також:

  • Як зірки облаштували дитячі кімнати: ідеї для натхнення
  • Весні дорогу! Катерина Волкова села на детокс-дієту
  • Зірка «Вороніних» годує сім’ю рубіновим борщем
Фото на анонс: © Instagram @volkovihome