Екс-дружина Марата Башарова вперше стала мамою

778

Одна з найбільш таємничих пар російського шоу-бізнесу, 44-річна актриса Катерина Архароваі її чоловік, 38-річний Артем Илясов, щасливі – вони стали батьками. Протягом всієї вагітності дружини воліли не говорити про прийдешнє народження дитини. А розсекретили її лише після того, як кругленький животик вже видавав себе.

Дорогі мої! Я про вас не забула)) Щодня отримую десятки повідомлень з питаннями та теплими побажаннями. Мені це дуже приємно!!!

Я обов’язково всім відповім і поділюся незабутнім періодом свого життя — очікуванням дива)) …Але потім, – зверталася до передплатникам актриса.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Архарова (@arharovakatya) on Jul 9, 2019 at 3:32am PDT

Очікування малюка подружжя підтвердили в квітні нинішнього року. Катерина Архарова з’явилася на закриття Московського міжнародного кінофестивалю разом з чоловіком Артемом. Знаменитості сукні підкреслило її нові форми. А майбутній тато дуже зворушливо обіймав животик подружжя.

На закритті Московського Міжнародного Кінофестивалю)) Той самий рідкісний вихід у світ…❤, – написала зірка у своєму особистому блозі.

Екатерина Архарова и Артем Илясов стали родителями© Instagram @arharovakatya

Шанувальники Архаровой прийшли в захват від знімків знаменитості і поспішили привітати її з довгоочікуваною вагітністю:

Я дуже рада за Вас! Щастя та міцного здоров’я Вам і Вашій родині! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Катюша, рідна, яке щастя!! Вітаю❤️який же гарний у вас буде малюк❤️❤️❤️

Катюша!!! Вітаю! Яке це щастя! Нарешті-то ти його знайшла заслужено!🙏🙏🙏

Під час вагітності Катерина Архарова зізнавалася в тому, що у неї був відмінний апетит. В інтерв’ю програмі «Ти не повіриш» майбутня матуся розповідала, що найчастіше їй хотілося їсти здобну випічку.

Однак зайвої ваги це додало. «Ймовірно, це все завдяки генетиці. Я росту тільки у потрібному місці. Їм дійсно все, що хочеться: і морозиво, і м’ясо, і овочі. Звичайно, намагаюся, щоб харчування було правильним. Але особливих пристрастей у мене немає! В цьому плані моєму чоловікові пощастило – він поки в ночі нікуди не бігав», — підкреслила артистка.

Екатерина Архаровца впервые стала мамой© Instagram @arharovakatya

Катерина Архарова дуже трепетно ставилася до вагітності, тому тимчасово відхилила всі пропозиції про роботу. Пріоритет був відданий майбутньому малюкові.

– Від нової роботи відмовляюся, – говорила актриса в інтерв’ю. – Мені здається, це правильно. Все-таки я чекаю первістка і зараз повинна думати тільки про дитину.

Майбутні батьки під час вагітності не розсекречували і стать малюка. А от про те, що вони обидва проти партнерських пологів, розповідали.

Для мене це таїнство, яке повинно такою залишатися, – зізнавалася на той момент майбутня матуся журналістам. Втім, цієї ж думки дотримувався і чоловік актриси Артем Илясов.

Екатерина Архарова с мужем© Instagram @arharovakatya

Це наше взаємне рішення, в якому ми повністю зійшлися, – розповідала в інтерв’ю Катерина. – Пологи – це якесь таїнство, чоловіки там ні до чого. Вважаю, що чоловік повинен мене в першу чергу сприймати як жінку, а не як мати дитину.

Подружжя відзначали, що до народження малечі підготували як московську квартиру, так і будинок в Італії. Зазначимо, у пари є будинок в Тоскані.

Екатерина Архарова© Instagram @arharovakatya

Катерина Архарова не приховує – вона любить Італію. З цією країною пов’язана велика частина життя, адже вона там жила з 14 років – переїхала з батьками в зв’язку з професійною діяльністю батька.

Я могла вимовити всього два слова: «buongiorno» і «bona sera», дефіцит спілкування був колосальний, – ділилася спогадами актриса. – Спочатку поступила в лінгвістичний жіночий ліцей, де викладали черниці. Я була єдиною в групі іноземкою і ніяких знижок для мене не робили. Всі предмети викладали на італійському. Якщо я неправильно вимовляв фразу — однокласниці досить безжально жартували. І це було дуже прикро, у мене навіть виробився комплекс: весь час боялася помилитися.

Після завершення навчання в школі пройшла успішна співбесіда в Національну школу італійського кінематографа (Scuola Nazionale di Cinema). Активно зніматися в кіно почала на третьому році навчання, а слава прийшла до неї у віці 23 років. Про росіянці писали газети і журнали, вона стала справжньою зіркою. В італійській фільмографії Катерини Архаровой стрічки з такими партнерами, як Орнелла Муті, Рауль Бова і Кіану Рівз. А після повернення до Росії Катерина Архарова активно знімалася в різних серіалах.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Архарова (@arharovakatya) on Nov 5, 2017 о 10:15 PST

Нагадаємо, до шлюбу з нинішнім чоловіком Катерина Архарова була заміжня за актором Маратом Башаровим. Цей союз тривав недовго – з 2014 року по 2015. Стосунки пари завершилися широко обговорюються в пресі розлученням.

Катерина Архарова і Артем Илясов офіційно оформили свої стосунки 30 серпня 2018 року. Про те, як все починалося, Катерина Архарова розповідала раніше в інтерв’ю:

Зустрівши Артема, я сказала собі: «З цією людиною я хочу розділити своє життя, створити сім’ю та зустріти старість». За цим чоловіком я відчуваю себе, як за кам’яною стіною. Незважаючи на свою самодостатність, поруч з ним я можу дозволити собі бути слабкою, ні про що не думати і не піклуватися. Навіть якщо є якась проблема, я знаю, що він її обов’язково вирішить. Ще він дуже галантний: завжди відкриє двері в машині, подасть руку чи допоможе одягти пальто. Артем вміє приємно дивувати і радує мене кожен день. Він справжній чоловік. Після того, як я зустріла Артема, я захотіла знайти повноцінну велику родину.

За кілька годин до пологів Катерина Архарова опублікувала в особистому блозі позитивної фотографією, давши зрозуміти, що відправилася в пологовий будинок.

З Богом!)🙏🏻❤, – супроводила знімок актриса.

Екатерина Архаровца впервые стала мамой© Instagram @arharovakatya

А потім щасливою новиною про поповнення в родині дуже емоційно поділився новоспечений татко:

Моя рідна ❤️Катюша, дякую за сина!!!! Тепер я папа…. найкращий тато на світі! Господи, спасибі!

Екатерина Архаровца впервые стала матерью© Instagram @artem.ilyasov

Шанувальники пари буквально засипали їх привітаннями:

Вітаю від душі ! Ви щасливчик! СИН! ЦЕ ТАКЕ ЩАСТЯ! Здоров’я мамі і малюкові.

Вітаю,будьте щасливі!!!

Будьте щасливі ! 😃🙌 синочку богатирського здоров’я! 👼🏼🙏🏻урааааа!!

Ми теж приєднуємося до привітань! І чекаємо подробиць про малюка.

Читайте також:

  • 44-річна екс-дружина Марата Башарова продемонструвала кругленький животик
  • Місяць пролетів: телеведуча Анастасія Трегубова показала новонародженого сина
  • «Чекали переймів до останнього»: Юлія Барановська вразила шанувальників історією про своїх пологах
Фото на анонс: © Instagram @arharovakatya