Екс-кохана принца Гаррі Крессида Бонас виходить заміж за Гаррі…

512

Британський принц Гаррі зараз щасливий у шлюбі з колишньою амениканской актрисою Меган Маркл, яка подарувала йому в травні цього року первістка, сина Арчі. Ідеальну дружину онук Єлизавети II шукав кілька років. Однією з претенденток на роль супутниці життя Гаррі була актриса, танцівниця і модель Крессида Бонас.

З Бонас принца в березні 2012 року познайомила його двоюрідна сестра, принцеса Євгенія. Гаррі і Крессида зустрічалися кілька місяців, потім розлучилися, потім знову зійшлися, а в квітні 2014 року офіційно повідомили про те, що розійшлися за обопільною згодою і залишилися друзями.

© Instagram @cressida_bonas_

Тепер же стало відомо, що 30-річна Крессида виходить заміж за свого коханого, геодезиста і агента по нерухомості Гаррі Уентворта-Стенлі. Новина про заручини з’явилася в особистому блозі нареченого Бонас. На фото новоспечена наречена продемонструвала незвичайне обручку.

Ми одружуємося, – підписав фото Гаррі.

© Instagram @harrywent

Зазначимо, що зі своїм нареченим Крессида Бонас зустрічалася ще до роману з принцом. Гаррі Уентворт-Стенлі є сином маркізи Мілфорд Хейвен. Більш того, цілком можна сказати, що він також є частиною британської монаршої родини, так як його вітчим – Джордж Маунтбеттен — далекий родич Єлизавети II. Гаррі працює агентом з нерухомості, на життя він заробляє придбанням і продажем житлових і багатофункціональних об’єктів.

До речі, варто відзначити, що з принцом Гаррі Крессида зберегла дружні відносини: дівчина навіть була гостею на весіллі колишнього возлюбленого з Меган Маркл. Цікаво, надішле тепер майбутня місіс Уентворт-Стенлі запрошення герцогам Сассекским?

Читайте також:

  • Юний мандрівник: принц Гаррі і Меган Маркл відпочивають разом з 3-місячним сином в Іспанії та Франції
  • Худне до весілля? Принцеса Беатріс вирішила наслідувати приклад Меган Маркл
  • Меган Маркл придумала кумедну назву для автобіографічної книги
Фото на анонс: Instagram @carashombre, @willkateharrypersia, @harrywent