Волосся мрії: 5 типів засобів догляду незмивного

516

Як ви доглядаєте за волоссям? Найчастіше використовуєте бальзами і маски? Ці засоби хороші, але їх доводиться змивати. А це час, який у молодих мам завжди в дефіциті. Можна спробувати незмивний догляд…

Читайте також:Б’юті-блогер докладно розповів про багатошаровому догляді за волоссям

Перукар Катерина Снагустенко перераховує кошти, які надають на волосся терапевтичну дію.

Масляні: флюїд, гель-мастило, олія-желе, масляна сироватка і т. п. Від масла відрізняється більш дрібної молекулою, яка дозволяє проникати глибоко в структуру волосся і добре розгладжувати їх, — пояснює фахівець.

Крему. Різної щільності, в залежності від структури волосся, можуть бути маслянистими.

Гелі (не плутати зі стайлінгом) Більш рідка консистенція, ніж у кремів.

Спреї. Бувають двофазні, з масляними компонентами, більш і менш щільні.

Муси (не плутати зі стайлінгом для обсягу).

Читайте також:Виявити і виключити: 9 факторів, які шкодять волоссю

Катерина Снагустенко пояснює, як користуватися незмивним засобами: після душу необхідно загорнути волосся рушником на 5-10 хвилин, щоб волога вбралася. А потім нанести на них незмивний догляд.

Перед нанесенням продуктів волосся повинні бути мокрі, але з них не повинна стікати вода (засіб стікає разом з водою). А також волосся не повинні висихати, т. к. при нанесенні на ці ділянки незмивного догляду може піти обваження, — зазначає фахівець.

Розділили волосся вертикально на 4-6 частин, в залежності від густоти волосся. Видавили продукт розміром з горошину чи квасолину (залежить від густоти). Розтерли по рукам і нанесли на кожну пасмо. І, починаючи з кінчиків (тут самі дорослі волосся, які найбільше натерпілися) піднімаємося вище, зверху вниз масажними рухами (ви допомагаєте кутикули закритися), з тиском, але без тертя і скручування в джгут. Такі дії призводять до сухості, тьмяність і ламкість волосся. Наносимо на все полотно волосся, крім прикореневої зони 5-7 див. Важливо нанести рівномірно і добре випрасувати.

А які засоби для догляду за волоссям використовуєте ви?

Всі фото: Depositphotos