Екс-чоловік Наталії Водянової стане батьком в четвертий раз

644

Російська супермодель Наталія Водянова – мама п’ятьох чарівних дітей. Два молодших сина – Максим (5) і Роман (2) – у неї народилися у відносинах з Антуаном Арно. Троє старших спадкоємців – Лукас (17), Нева (12) і Віктор (11) – були народжені у шлюбі з британським аристократом Джастіном Портманом.

© Instagram @natasupernova

Вчора в особистому блозі колишнього чоловіка Наталії – Джастіна – з’явився знімок з новою обраницею, в підписі до якого він повідомив, що готується стати батьком в четвертий раз вже через 4 тижні!

4 weeks to go…Thank you

© Instagram @justinportman

Кохана британського лорда, Морган Снайдер – американська актриса, відома за такими серіалами, як «Беверлі-Хіллз 90210: Нове Покоління», «Сини анархії» і «CSI: Місце злочину Нью-Йорк». Для Морган це буде перша дитина, проте вона вже готова стати мамою: актриса дуже багато часу проводить зі старшими дітьми Джастіна, подорожуючи з ними по різних країнах. До речі, діти Джастіна та Наталі дуже схожі на свого тата.

© Instagram @justinportman
© Instagram @justinportman

До речі, у родині вже пройшла вечірка бебі-шауер, яку в Америці традиційно проводять на честь швидкого народження дитини: гості дарують подарунки для немовляти, який мав ось-ось з’явитися на світ, а майбутня матуся, якщо вона ще не розсекретила стать малюка, якого чекає, або говорить про це подругам, або прозоро натякає відтінком декору вечірки і частувань.

© Instagram @morganesnyder
© Instagram @morganesnyder

Про те, як відреагувала на щасливу новину Наталія Водянова, не повідомляється, проте вважаємо, що старші діти дуже чекають братика або сестричку, адже у них вже є двоє молодших братів. До речі, зовсім недавно модель в честь дня народження дружина молодшого сина нарешті показала у своєму особистому блозі личко дитини.

© Instagram @natasupernova

Варто зазначити, що разом із спадкоємцями Водянова проживає в Парижі, куди іноді прилітає і її колишній чоловік. А в одному з інтерв’ю Наталя розповідала, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Біля Неви і Віктора ще й заняття в консерваторії, годину в день – фортепіано. Всі вони люблять спорт, читають, малюють. У мене дуже працьовиті діти. Я ніколи не нав’язую їм свою точку зору. Вважаю, дитина може почути тільки тоді, коли ти ведеш з ним переговори на рівних. Я намагаюся дітей направляти. Не можу сказати, що балую їх. Вони так виховані, що взагалі рідко щось хочуть і просять, головна їх цінність – це вільний час.

© Instagram @natasupernova

Читати також:

  • Відео: діти Наталії Водянової потішили Мережа гарячими танцями
  • На одній хвилі: Наталя Водянова показала особливе фото з єдиною дочкою
  • На відпочинку: Наталя Водянова показала молодшого сина
Фото на анонс ©Instagram @justinportman