Ніякої пластики: Катерина Волкова показала дитячі знімки і розвіяла сумніви шанувальників

597

Багато нинішні знаменитості то і справа звертаються до пластичних хірургів з проханням щось підправити, накачати, підрізати… І потім демонструють, приміром, чуттєві губи. А є й ті, кому дісталося від природи.

Читайте також:6-річну москвичку визнали найкрасивішою дівчинкою у світі

45-річна Катерина Волкова вирішила продемонструвати, що її губи — зовсім не результат лікарського майстерності.

До питання що — то з губами не так, — звернулася до передплатникам особистого блогу актриса. — Все життя у мене був комплекс губошльопа))) Коли я народилася в моді були губи — бантики, але мені дісталися татусеві губи, які він , у свою чергу, ховав у бороді й вусах. Це потім мода якось змінилася і пухкі губи стали в тренді.

На одному з фото знаменитість зображена в ніжному віці, на другому — в дитсадівському. І на обох знімках її «фірмові» губи. Свої! Рідні!

© Instagram @volkovawolka

Читайте також:Тоді і зараз: російські зірки показали, як виглядали 10 років тому

Шанувальники актриси захопилися зовнішністю своєї улюблениці і порадили їй не хвилюватися з приводу думки недоброзичливців:

Адже ось народ-люди)доводиться весь час виправдовуватися)так вже ми влаштовані.

Не звертайте уваги на людей, які просто заздрять Вашій красі!!! Ваші губи це просто дар природи!!!

Ну практично не змінилася)

Красиві 👄, просто заздрять

В своєму оці колоди не помічають…✅ По мені, так все гармонійно!💝

© Instagram @volkovawolka

Нагадаємо, раніше Катерина Волкова розповідала про те, чим вона користується для підтримки своєї краси:

Подруга навчила мене ритуалу, з якого треба починати кожен ранок. Наливаєш в красивий келих чисту воду, бажано талу, і випиваєш її, смакуючи і насолоджуючись. Ефект омолодження — абсолютно приголомшливий!

А ось модель Олена Пермінова, публікуючи дитяче фото, як і актриса Катерина Волкова, намагається розвінчати міф про те, що зробила свої губи більш пухкими з допомогою досягнень пластичної хірургії. Дивіться, вони в її юному віці були такими ж пухкими, як зараз.

© Instagram @lenaperminova

До речі, зірки і справа публікують свої дитячі світлини. Згадують різні цікаві події того часу або порівнюють себе зі своїми спадкоємцями. Наприклад, актриса Любов Толкаліна раніше публікувала в особистому блозі рідке дитяче фото із сімейних архівів. На ньому вона разом з батьками, Миколою і Тетяною.

© Instagram @tolkalinaliuba

А відомий співак Антон Бєляєв в честь свого дня народження показав архівне фото і спровокував бурхливі обговорення шанувальників про те, на кого більше схожий його 2-річний син.

© Instagram @therrmaitz

А ви публікуєте у соціальних мережах свої дитячі фото?

Фото на анонс: Instagram @volkovawolka