Енн Хетеуей розсекретила другу вагітність… оригінальним коментарем

1284

36-річна актриса Енн Хетеуей і її чоловік, 38-річний Адам Шульман, незабаром стануть батьками вдруге. Зірка культового фільму «Диявол носить Прада» розсекретила вагітність, поділившись в особистому блозі чарівною чорно-білою фотографією, на якій позує, демонструючи кругленький животик.

А щоб шанувальники не подумали, що це кадр зі зйомок у новому проекті, актриса зазначила: «Це не для фільму» і супроводила повідомлення хештегом #2.

Энн Хэтэуэй снова станет мамой © Instagram @annehathaway

Продовження коментаря актриси наводить на думку про те, що нинішнє очікування малюка, як, втім, і народження первістка, було непростим етапом в її житті.

Знайте, це не була пряма лінія ні до однієї з моїх вагітностей

Энн Хэтэуэй снова станет мамой© Instagram @annehathaway

Актриса приховувала вагітність, публікуючи ті фото, де животик було неможливо розгледіти. Всіляко її маскувала. Втім, Енн Хетеуей не надто активно ділилася своїми нинішніми знімками. І її можна зрозуміти….

Энн Хэтэуэй снова станет мамой© Instagram @annehathaway

Нагадаємо, Енн Хетеуей і Адам Шульман одружилися у вересні 2012 року. В березні 2016 року на світ з’явився їхній первісток Джонатан Роузбэнкс.

View this post on Instagram

A post shared by Getty Images Entertainment (@gettyentertainment) on Jul 24, 2019 at 12:25pm PDT

Зіркові батьки приховували сина від громадськості і розсекретили його обличчя лише через кілька місяців після народження.

Первенец Энн Хэтэуэй© Instagram @annehathaway

Про своє бажання бути мамою Енн Хетеуей розповідала в одному з інтерв’ю ще в 2013 році. Актриса зізналася, що була готова і до усиновлення малюка.

Я хочу стати мамою і думаю, що буду несамовито любити своїх дітей. Я не можу дочекатися зустрічі з ними.

Хочу народити кількох, а також усиновити дитину. Я планую мати стільки дітей, скільки можу собі дозволити не тільки з точки зору фінансів, але і часу, щоб кожен з них відчував себе особливим.

Бажаємо майбутньої матусі легкої вагітності і приємної зустрічі з малюком!

Читайте також:

  • За другим: Кіра Найтлі розсекретила вагітність
  • Бебі-бум триває: Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс стануть батьками в третій раз
Фото на анонс: © Depositphotos, Instagram @annehathaway