Подарунок від старшої сестри: родина Ігоря Ніколаєва готується до святкування 4-річчя маленької Вероніки

1574

У 37-річної Юлії Проскуряковою і 59-річного Ігоря Ніколаєва підростає маленька донька Вероніка, якій ось-ось виповниться 4 роки. Зіркові батьки не ховають спадкоємицю від шанувальників, а навпаки – з радістю діляться в особистих блогах всім, що відбувається в житті доньки.

Юлия ПроскуряковаФото: Instagram @uliaveronika

Вероніка – не єдина дочка Ігоря Ніколаєва. Вперше музикант став батьком, коли йому було 18 років. Дочку Юлію йому подарувала перша дружина Олена, з якою він разом навчався в школі. До речі, незважаючи на велику різницю у віці, дочки Миколаєва чудово спілкуються. Коли дівчинка приїжджає відвідати Юлію в США, де проживає остання, то старша дочка композитора з радістю навчає Вероніку грі на фортепіано.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Jan 19, 2019 at 8:25am PST

А сьогодні щасливий батько поділився сімейним відеороликом: старша сестра прислала Ніке подарунок з Америки, і на відео Миколаїв разом з молодшою спадкоємицею розпаковують величезну коробку. Проте музикант не показав, що за подарунок приготувала для сестри Юлія:

САМИЙ ПЕРШИЙ ПОДАРУНОК 🎁 з Америки 🇺🇸 Вероніці надіслала її старша сестра, моя старша донька Юля❤️Дуже вони люблять один одного!❤️До дня народження ще 10 днів, але настрій вже святковий!)💥😍 – підписав ролик Ігор.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Sep 29, 2019 at 12:18am PDT

Шанувальникам теж не терпиться дізнатися, що ж лежало в великому святковому мішку, і вони сподіваються, що скоро зоряний тато покаже подарунок:

Заінтригували!🤔

І що в мішку?😁дуже цікаво😁😍

Нічого собі😍, шкода що відео короткий😍🔥

А нещодавно Ігор Ніколаєв показав, як маля хуліганить, коли він засинає посеред дня. Дочекавшись, коли тато задремлет на дивані, Вероніка підкрався до нього і наклеїла на щоку зображення метелика.

Ось що буває, коли випадково заснеш вдень на дивані!) — підписав ролик Миколаїв.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Sep 19, 2019 at 2:17am PDT

До речі, Вероніка не тільки бешкетує, але і радує батьків своїми талантами. Дівчинка любить танцювати, співати, малювати, ліпити з пластиліну, а головне – вже чудово говорить по-англійськи. Юлія та Ігор найняли для доньки няню, яка є носієм англійської мови. Дівчинка спілкується з гувернанткою і навіть переводить її слова для своїх батьків. Небайдужа Вероніка і до спорту: не так давно вона почала грати в гольф!

© Instagram @igor_nikolaev_music

Читайте також:

  • 8 років разом: Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова відзначили макову весілля
  • Юлія Проскурякова зважилася на другу дитину
  • Бабуся з дідусем на підхваті: Юлія Проскурякова опублікувала ніжне фото з батьками та донькою
Фото на анонс: Instagram @igor_nikolaev_music, @uliaveronika