Живемо з сімєю чоловіка. Втомилася за ними прибирати і все відмивати!

1249

Окреме житло – розкіш, яку не всі молодята можуть собі дозволити. Тому і живуть разом з родичами або однієї, або іншої сторони в очікуванні, поки накопичать необхідний на початковий внесок для іпотечного кредиту. І це найскладніше час… Користувачка Мережі з ніком Iona розповіла, як їй важко уживатися з сім’єю чоловіка:

Живемо в одному будинку. Ми з чоловіком на першому поверсі, у нас своя ванна. Брат чоловіка зі своєю дівчиною на другому і у них теж своя ванна. Ну ще є свекруха на другому поверсі і у неї теж своя ванна кімната. Загальна територія — кухня зал на першому поверсі.

Свекрухи 62 роки і вона і так багато робить, тому їй за все величезне спасибі. Але ось брат і його мадам мене мучать. Свекруха не відрізняється чистотою. Зверху протре, а в реалі все жирне. А мийка посуду, хоч перемивай після неї. Але це мене не дратує, я роблю потім тихенько за нею, мовчки, з-за вдячності. На загальній території намагаюся регулярно то пропилососити, то віконце помити, то загальний туалет, то підлога і тумбочки, квіти міняти під фото покійного свекра. А ці два пасажири взагалі ні про що не думають, – обурюється автор. – Дівчина, хоч тарілку прибере за собою, але брат …

Навіть найменшого зусилля не зробить, та ще й сам по собі весь час бурчить, завжди всім незадоволений, посміхається тільки своїй дівчині. Добрий тільки коли щось потрібно.

Чоловік з ним в дуже напружених відносинах вже давно, але я нічого йому не зробила. Тим більше, завжди намагаюся допомогти.Ще й вагітна.

Майбутня матуся поділилася з подругами своїми переживаннями:

Вчора чоловікові трохи поскаржилася, що втомлююся за ними прибирати, а потім пошкодувала. Він каже, що не роби нічого, якщо вони зі свого боку лінуються. Але я так не можу, мені соромно перед свекрухою. Так як найчастіше я вдома. І не можу все так залишити. Чоловік засмутився, звичайно, але він намагається зараз не йти на конфлікт, тому що нещодавно вони знову сильно посварилися. А я не хочу підбивати. А то їх мати теж мучиться із-за їх відносин.

Переїхати не вийде. Так як це брат чоловіка шукає квартиру зараз на купівлю, потім там ремонт буде робити. А ми тільки закінчили ремонт у своїй кімнаті і ванною. Потім або на квартиру, або в інше місто.

Читайте також:Родина чоловіка не приймає мене

Вже відбулися матусі порадили автору, яка перебуває в очікуванні малюка, змінити погляд на ситуацію заради майбутнього дитини.

Думайте про свого малюка, про свою родину (Madina Ergalyi)

Думайте зараз про малюка в животику. А не про брата чоловіка. Якщо ви нервуєте, то і малюк теж (аня)

Були і ті, хто припускали, що вийде подружитися з дівчиною дівера.

Поговоріть з дівчиною брата, в чому проблема? Як жінка домовтеся з нею, – порадила Наталія.

Читайте також:Навіщо я розповідаю мамі, що відбувається у мене в родині? Потім ці закиди…

Однак автор пояснила, що така розмова у неї був – і завершився він сваркою з братом чоловіка. Підводячи підсумок обговоренню цієї теми, користувачка Катерина дала пораду, який може допомогти:

Гуляйте, насолоджуйтесь вагітністю, вдома ще насидитесь і наубираетесь. Чим більше для людей робиш, тим гірше. Вони цього не цінують.

А що ви порадите автору?

Всі фото: Depositphotos