Жіноче царство: дружина Стаса Бондаренко поділилася чудовим портретом з обома дочками

913

Дружина популярного актора Стаса Бондаренко, чарівна модель Ауріка Альохіна зараз весь вільний час присвячує дочкам, Алексії, якій скоро виповниться 2 роки і 7-місячної Микаэлле. Вона часто ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про донечок.

© Instagram @anksunamunk

Наприклад, днями Ауріка розповіла про харчування своїх дочок і зізналася, що не дозволяє їм солодке.

Я не дозволяю Алекса солодке, максимум кукурудзяні палички. Або вафельку без начинки. І у мене не піднімається рука їсти те, що не дозволяю їй. Тому дієта тепер у нас загальна. Напевно, я харчової тиран.У мене з їжею завжди були труднощі.. ненажерою мене не назвеш. В їжі мені дуже важко догодити, наприклад, я не зможу тобто якщо у мене поганий настрій. І схоже, Міка вся в мене. А ось Алекса, як тато — любить поїсти незалежно від обставин

© Instagram @anksunamunk

А сьогодні зіркова мама показала в соцмережах зворушливий сімейний портрет з чоловіком і доньками.

Тут не вистачає тільки Марка☺❤, – поскаржилася Ауріка.

© Instagram @anksunamunk

Захоплені шанувальники залишають компліменти зірковому сімейству

Ви сама чудова сім’я) обожнюю ваших дівчат!

Прекрасні, щасливі) маляткам пощастило з батьками

Дуже мило і зворушливо))

Нагадаємо, що 10-річний Марк – син Бондаренко від першого шлюбу з актрисою Юлією Чиплиевой. Незважаючи на розлучення з першою дружиною, Стас зумів зберегти з нею дружні стосунки, та приймає активну участь у вихованні спадкоємця. А хлопчик часто проводить час з новою родиною батька і душі не чає в сестренках.

© Instagram @marchello_bond

Можу похвалитися, чому я навчив сина: грі у футбол, їзді і стрибків на спеціальному самокаті в скейт-парку. Сьогодні він чудово виконує кілька трюків. Зрозуміло, що він неодноразово падав, але я не тривожний тато — хлопець повинен бути розвиненим. Ще на картинг ми з ним частенько заглядаємо, в батутний центр. Але основне його заняття — це футбол. Решта — розвага. Я б ще віддав його вчитися грати на гітарі, в секцію яких-небудь єдиноборств, але дещо пізніше. У будь-якому випадку всі навички йому в подальшому знадобляться, – зізнався актор в одному з рідкісних інтерв’ю.

© Instagram @st_bond

До речі, зоряний батько не відразу показав громадськості обличчя молодшої дочки, хоча її фотографіями почав ділиться практично з народження. Перший знімок з новонародженою донечкою він опублікував прямо з пологового будинку, а зовнішність дитини розсекретив лише через пару місяців. Стас разом з донькою прийняв участь у професійній фотосесії і захопив численних фанатів зворушливим кадром у своєму особистому блозі.

Мікаела дуже схожа Алексу. Але про це точно можна буде сказати пізніше, – підписав актор кадри з Мікаелою.

© Instagram @st_bond

Читайтетакже:Перша фотосесія: Стас Бондаренко поділився зворушливим знімком з молодшою донькою

А шанувальники відзначають, що неймовірну схожість сестер особливо помітно, якщо порівняти фотографії Алексії в тому ж віці, що зараз Мікаела. Той же погляд блакитних очей і пухкі щічки.

Зазначимо, що актор познайомився зі своєю теперішньою обраницею три роки тому, побачивши її фото в соцмережах свого друга. Станіслав попросив влаштувати їм зустріч і за його словами, відразу був вражений красою Ауріки. Бондаренко стверджує, що у них з матір’ю його дочок – абсолютний збіг по енергетиці. Крім того, їх звело спільне захоплення – мотоспорт.

Ти мій тил. Ти моя допомога. Ти мій зріст. Ти моє щастя. P. s попереду нас чекає ще багато цікавого, – зворушливо написав актор у особистому блозі в день їх «паперового» весілля.

© Instagram @st_bond
Фото на анонс: Instagram @st_bond, @anksunamunk