Вперше після хрестин: Анастасія Шубская поділилася сімейним портретом з чоловіком і сином

434

Анастасія Шубская і Олександр Овечкін живуть у щасливому шлюбі з 2016 року. У подружжя росте син Сергій, особа якого вони довгий час приховували. Проте в честь першого дня народження і хрещення Сергія скасували режим секретності і з гордістю продемонстрували малюка в соцмережах.

Не так давно зіркове подружжя дали спільне інтерв’ю журналу Hello і розповіли безліч цікавих сімейних подробиць про сина. Наприклад, повідали про те, на кого він більше схожий, і про те, яке перше слово сказав малюк. За словами Анастасії, за цей рік вони з чоловіком дуже змінилися. В першу чергу, звичайно, стали більш відповідальними.

Все, що раніше було важливим, вже не має значення, – зізнається зіркова матуся. – Це був складний, але дуже щасливий рік. З народженням дитини в тобі прокидається така безмежна любов, коли ти можеш віддати за нього своє життя, не замислюючись про це ні на секунду.

© Instagram @nastyashubskaya

До речі, нещодавно Шубская показала в особистому блозі відео, на якому видно, що у малюка з’явилися власні шайба і ключка, і шанувальники вже припускають, що скоро Овечкін поставить поставить сина на ковзани.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 2, 2019 at 1:42am PDT

А вчора Анастасія опублікувала в особистому блозі новий сімейний портрет: разом з мамою і татом маленький Сергійко відправився в дитячу кімнату, де Овечкін показував синові, як потрібно проходити через тунелі.

Family💕– лаконічно підписала знімок Шубская.

© Instagram @nastyashubskaya

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Nov 10, 2019 at 11:41pm PST

Шанувальники дякують Анастасію за те, що вона ділиться такими теплими кадрами, і залишають зірковій сім’ї безліч коментарів:

Які ви чудові!!! Гармонії і сімейного затишку! Сама красива і гармонійна пара ❤️

Чудове фото! 👍👪❤️🌹🎈🌹

Щаслива Сім’я!!!!😍

До речі, зоряний батько впевнений, що Сергій обов’язково піде по його стопах і займеться не тільки хокеєм, але і іншими командними видами спорту.

У мого сина іншого шляху не буде. Думаю, що, коли він почне ходити і вперше прийде на хокей, йому дуже сподобається, і тоді він скаже: «Тато, давай ключки і ковзани». Інших варіантів у нього не буде. Звичайно, у футбол і баскетбол теж буде грати. Але примушувати не будемо, — розповів спортсмен в недавньому інтерв’ю.

Такої ж думки дотримується батько Овечкіна, екс-футболіст Михайло Вікторович.

Час летить так швидко, от тільки вчора народився, а сьогодні вже рік. Скоро в школу олімпійського резерву треба буде йти… Дуже хочеться, щоб онук продовжив нашу спортивну династію, став поважніша свого батька і ім’я його знали навіть на Марсі, — зізнався зоряний дідусь.

Нагадаємо, що Анастасія Шубская і Олександр Овечкін познайомилися в 2008 році на Олімпіаді в Пекіні, але тоді лише обмінялися телефонами і не бачилися ще кілька років. Пізніше, за словами Анастасії, Олександр знайшов її в соцмережах і спілкування відновилося з новою силою. Їх весілля відбулося в серпні 2016 року і на торжество зібралися рідні і близькі друзі пари. Свято любові пройшов у підмосковній садибі Маєндорф.

© Instagram @mashanahapetova
Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya