Загальний збір: Леонід Агутін поділився портретом своєї великої родини

693

Леонід Агутін — не тільки популярний співак і музикант, але і батько двох чудових доньок: Поліни (23) — від шлюбу з Марією Воробйовою і Єлизавети (20) — від шлюбу з Анжелікою Варум, а також старанний сім’янин.

Сьогодні в особистому блозі артиста з’явилося зворушливе фото, на якому зображена практично вся велика родина музиканта. В честь дня народження мами Агутіна – Людмили Леонідівни –всі родичі зібралися в одному домі. На святкування приїхав навіть батько Леоніда – Микола Петрович Агутін: незважаючи на розлучення з матір’ю музиканта, вони всі підтримують прекрасні стосунки.

Дача. Мамин День Народження. Сімейство майже в зборі. Два діда, батько і дамський конгломерат.)) Якщо б змогли бути взагалі всі родичі, то перевага у бік жіночої статі залишився б таким же! Загалом, живемо в раю! Матусю мою всі люблять. Дай Бог їй здоров’я і щастя на довгі роки!❤️ – підписав кадр співак.

© Instagram @agutinleonid

Прихильники залишилися в захваті від гарного і теплого знімка, залишивши співакові і його рідним багато добрих побажань у коментарях:

Здоров’я і довгих років життя. 🥂МАМА-це святе, щастя і всіх благ. 😘

За великими чоловіками — великі мами і дружини! Здоров’я вам і всій вашій чудовій родині!🙏🌸🌸🌸

Дай Бог здоров’я! На довгі щасливі роки!!!👍👏👏👏

До речі, на знімку присутній і молодша дочка артиста – Єлизавета, яка живе в Америці. Нещодавно у своєму особистому блозі Агутін опублікував рідкісне фото з дочкою – і вона його точна копія!

«Двоє зі скриньки» в гітарному городі, — підписав знімок артист.

Instagram @agutinleonid

Варто відзначити, що Єлизавета успадкувала від батьків не тільки зовнішні дані, але і музичний талант. У 2010 році вона заснувала свою рок-групу Without Gravity, з якої до цих пір успішно виступає. Спочатку Єлизавета разом з командою записувала кавери на чужі пісні, а потім стала записувати і свої треки.

View this post on Instagram

A post shared by Леонід Агутін (@agutinleonid) on Feb 6, 2018 at 6:14am PST

Нагадаємо, що у Леоніда Агутіна також є дочка Поліна, яка народилася в його відносинах з балериною Мариною Воробйової. Закохані не зареєстрували відносини і незабаром після народження дитини розійшлися. Поліна жила з мамою спочатку в Італії, а потім у Франції.

Instagram @agutinleonid
Фото на анонс: Instagram @agutinleonid