Знайдіть 10 відмінностей: Різ Уізерспун і Райан Філліпп та їхня донька з коханим

1212

43-річна Різ Візерспун дев’ять років була одружена з колегою, 44-річним Райаном Філліппом. Вони познайомилися на знімальному майданчику і миттєво закохалися один в одного. Незважаючи на те, що пара все-таки розлучилася, доказом їх любові стали двоє чудових дітей — дочка Ава (19) і син Дікон (15).

© Instagram @reesewitherspoon, @avaphillippe
© Instagram @ryanphillippe

Шанувальники обожнюють голлівудських зоряних спадкоємців, адже дочка неймовірно схожа на маму, а син — викапаний батько! Більш того, за словами Різ, люди постійно плутають її з дочкою і часто підходять до Аве з проханням сфотографуватися та отримати автограф.

Я думаю, що ми з Авою дуже схожі тим, що маємо свою думку і вміємо співчувати. У дочки завжди були свої ідеї, і мені подобається спостерігати за тим, як вона себе виражає. Ава завжди турбується про сім’ю і присвячує мене проблеми, з якими стикаються молоді дівчата, — зізналася актриса під час зйомки для бренду Rodarte.

© Instagram @avaphillippe

Пару днів тому Ава вперше поділилася в особистому блозі спільними знімками зі своїм коханим Оуеном Махоні. Відомо, що молоді люди разом навчаються в Каліфорнійському університеті Берклі (Berkeley) і цієї осені перейдуть на другий курс.

© Instagram @popculture

Читайте також:Мамині чи татові: на кого схожі діти знаменитостей

Шанувальники захоплювалися красою дівчини і не змогли приховати здивування, зазначивши, що обранець Ави дуже схожий на її батька в молодості.

Ух ти! Так він ж вилитий Райан!

Ваш бойфренд — копія ваш тато в молодості)))

Кохання — дивовижна штука) ви дуже мила пара)

До речі, сама Ава вважала за краще не вступати в діалог з шанувальниками і відповіла лише одному з них.

Велике спасибі! — написала зоряна спадкоємиця у відповідь фанату, який залишився в меншості і вважає, що Оуен зовсім не схожий на її батька.

© Instagram @avaphillippe

Читайте також:Дві пари близнюків: Різ Уізерспун і Джулія Робертс здивували на червоній доріжці

До речі, крім навчання, Ава пробує себе у модельному бізнесі. Минулого літа вона привела в захват шанувальників, поділившись казковими кадрами модної фотосесії за мотивами повісті Льюїса Керола «Аліса в Задзеркаллі». Поки не відомо, чи піде Ава по стопах своїх знаменитих батьків, але фанати впевнені, що дівчина взяла все краще від них обох і напевно успадкувала їх акторський талант, тому з нетерпінням чекають дебюту Ави в Голлівуді.

© Instagram @avaphillippe

Нагадаємо, що після розлучення Різ Візерспун знову вийшла заміж за агента Джима Тота, від якого народила свою третю дитину, сина Теннесі. Райан Філліпп також одружився вдруге на актрисі Алексіс Кнапп і в цьому шлюбі на світ з’явилася донька Кей.

View this post on Instagram

A post shared by ryan (@ryanphillippe) on Jul 2, 2018 at 8:18pm PDT

Фото на анонс: © Instagram @reesewitherspoon, @popculture