Запалює! 8-місячна дочка Еміна навчилася танцювати… тверк

490

39-річний Емін Агаларов — один з небагатьох людей, які встигають дійсно все: він успішно поєднує кар’єру популярного співака, бізнесмена і багатодітного тата. Артист виховує чотирьох дітей: від першого шлюбу з Лейлою Алієвої у бізнесмена є два чудових сина-близнюка — Алі і Микаил. Також Емін Агаларов удочерив чарівну дівчинку Аміну. А в шлюбі з моделлю Оленою Гаврилової 31 грудня минулого року у співака з’явилася дочка Афіна.

© Instagram @eminofficial

Нещодавно артист, який вкрай рідко показує молодшу спадкоємицю, зробив шанувальникам сюрприз, опублікувавши в соцмережах знімок дорослої доньки. В кадрі маленька Афіна грає на піаніно.

Починаємо з самого раннього віку, – підписав знімок артист.

© Instagram @eminofficial

А вчора багатодітний татко опублікував забавний відеоролик, який неймовірно сподобався численним шанувальникам Агаларова: на відео 8-місячна дівчинка, лежачи на ліжку, влаштувала веселі танці.

View this post on Instagram

A post shared by eminofficial (@eminofficial) on Sep 23, 2019 at 11:46am PDT

Читачі особистого блогу музиканта жваво відреагували на ці кадри і залишили безліч коментарів під постом:

Емін, позначаються заняття з 6 місяців у фітнес-залі!👏👌💕

Ну,це явно від папи😂🤪

Емін, як це мило😍😍😍

Четверо дітей – це висока відповідальність і необхідність приділити увагу всім спадкоємцям. Эмину Агаларову це під силу. В його особистому блозі чимало фотографій і відео з дітворою. Коли музикант і бізнесмен приїжджає в Баку, де живуть сини і Аміна, присвячує себе дітям. Вчить грати на фортепіано, займається спортом, грає з синами і донькою:

Зараз у мене є моя сім’я, мої діти — це все, що мені потрібно. Мені хочеться більше часу проводити з ними, — говорить Емін.

View this post on Instagram

A post shared by eminofficial (@eminofficial) on Apr 9, 2019 at 12:59am PDT

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю Агаларов розповів про дітей і про те, якими б хотів бачити їх у майбутньому.

Я б хотів, щоб мої діти не мали досвіду розлучень. Щоб їх сім’ї не розпадалися. А якщо діти займуться мистецтвом, музикою, мені б хотілося, щоб вони мене перевершили. А якщо вирішать зайнятися бізнесом, їм буде складніше, ніж мені. Я намагаюся зробити все, щоб відповідати досягненням батька. А перед очима моїх дітей — позитивні результати вже не в першому поколінні, і від них будуть чекати більше. Головне завдання будь-якого батька — зробити так, щоб твої діти були щасливі. Навіть ціною того, що вони не продовжать розпочату тобою

Читайте також:

  • Невичерпне джерело щастя: Емін Агаларов поділився архівними фотографіями зі своїми рідними
  • Розсекретив: Емін Агаларов вперше показав обличчя дочки піврічної
  • Один дивовижний рік: Емін Агаларов поділився зворушливим знімком на честь річниці весілля
Фото: © Instagram @eminofficial, @super.ru