Заповітна мрія: співачка Ханна влаштувала романтичну подорож чоловікові в подарунок

1085

28-річна співачка Ханна і генеральний директор Black Star Павло Кур’янов, який учора відзначив свій 36-й день народження, живуть у щасливому шлюбі і виховують доньку. Днями донечці виповнився один рочок, і на честь цієї події її зіркові батьки поділилися в соцмережах милими фото, а також привітали дочку з її першою значущою датою.

Сьогодні рівно рік наше щастя!!! Сьогодні не тільки день народження нашої донечки, сьогодні день народження нашої родини, мій день народження! Адже з її появою я ніби заново народилася і наше життя вже не було колишньої 🙏🏽 Спасибі моя радість, за те що кожен день робиш нас такими щасливими, за те, що висвітлюєш своєю посмішкою весь будинок! Я і мріяти не могла про найкращої доньці!! Така весела і водночас сильна духом, така терпляча і одночасно напориста, така … незвичайна!! Спасибі що вибрала нас ❤️

© Instagram @offi_hanna

А вчора співачка вирішила зробити зворушливий подарунок своєму коханому чоловіку і відправилася разом з ним в подорож в одне з найромантичніших місць – в Каппадокію. В честь дня народження вона опублікувала зворушливий пост:

З Днем Народження любов моя ❤️ немає на світі слів, щоб описати моє захоплення тобою 🙌🏽 Ти просто унікальна людина, я не знаю нікого хоч трохи схожого на тебе… найкращий чоловік на землі, ідеальний чоловік, кращий друг, найкращий тато і турботливий син🙏🏽 Я завжди поряд, ми разом зробимо ще стільки всього прекрасного ❤️Здоров’я тобі й усій нашій родині!!You my Big Boss 🙏🏽

© Instagram @offi_hanna

Вона також виклала в свій особистий блог красиві ранкові кадри з цього казкового місця. Головна мета більшості туристів в Каппадокії — політ на повітряній кулі, але і вигляд на ці кулі відкривається незвичайний: спостерігати за польотами куль з оглядових майданчиків не менш захоплююче заняття. В Гереме є три основні оглядові майданчики, на яких роблять кращі фотографії з Каппадокії.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 17, 2019 at 3:59am PDT

© Instagram @offi_hanna

Своїми враженнями від побаченого співачка також поділилася у себе на сторінці:

Ніколи ще підйом в 4 ранку не був таким захоплюючим 💫

© Instagram @offi_hanna

Нехай щоранку кожного з вас буде наповнене щастям, радістю і щирою любов’ю до всього навколо всередині себе ❤️

View this post on Instagram

A post shared by Ханна❤️ (@offi_hanna) on Sep 17, 2019 at 12:28am PDT

Нагадаємо, Ханна і Пашу познайомилися в 2010 році на конкурсі краси Miss Kemer International. Вона була однією з учасниць, а продюсер був у журі. До речі, в тому конкурсі Ханна посіла перше місце. Через чотири роки після знайомства закохані одружилися.

© Depositphotos, Instagram @offi_hanna
Фото на анонс: особистий блог зірки