«Пісня життя»: Вікторія Лопирьова опублікувала сімейний портрет з піврічним сином

1310

36-річна Вікторія Лопирьова — не тільки затребувана модель і одна з найкрасивіших жінок планети, але і мама маленького синочка. Разом зі своїм коханим Ігорем Булатовим вона виховує Марка Ліонеля, якому виповнилося 6 місяців. Зіркова мама зазначила маленьку дату свого спадкоємця і поділилася милим знімком в особистому блозі.

Подвиг Булатова і Лопирьова, пісня нашого життя. Посміхайся завжди, наш малюк, Марк Ліонель, — підписала знімок Вікторія.

© Instagram @lopyrevavika

Інтернет-користувачі привітали малюка і обсипали пару компліментами:

Ігор світиться поруч з вами

Супер батьки супергероя

Вітаю вас! Рости здоровим і щасливим малюк

Вітаємо! Рости здоровим, малюк!

Дуже гарна родина! Щастя Вам, любові і добра на довгі роки

Читайте також:Вікторія Лопирьова показала фото з новонародженим сином з пологового будинку

А нещодавно Вікторія ділилася з передплатниками новиною про те, що у її сина почали різатися зубки.

Пост називається: ЗУУУБЫЫЫЫ ……і не про мою, а про Марка Ігоровича, яких ще немає, але малюк активно їх шукає з ранку до вечора і ручки постійно тягне в рот — шукає скарб, все інше, до речі, теж. В магазині всі куплені іграшки, включаючи знаменитого жирафа Софі, — писала вона.

© Instagram @lopyrevavika

Зазначимо, що Вікторія Лопирьова довгий час приховувала вагітність, а потім ім’я батька своєї дитини. Про те, що Вікторія зустрічається з Ігорем Булатовим, стало відомо завдяки фотографіям, які потрапили у ЗМІ. З тих пір модель не приховує свого коханого, а от обличчя дитини поки що воліє не показувати. Шанувальникам залишається тільки гадати, на кого схожий малюк.

Читайте також:Який красень: Вікторія Лопирьова перестала приховувати обличчя сина

Зате Вікторія часто розповідає про подвиги свого чада. В свої 6 місяців Марк Лео навчився повзати на дитячому килимку (щоправда, робить це під наглядом мами), а ще впевнено тримає голівку і цікавиться новими іграшками.

© Instagram @lopyrevavika
Фото на анонс: Instagram @lopyrevavika