Затишне гніздечко: Рита Дакота показала дитячу кімнату своєї дочки

417

29-річна співачка Рита Дакота поділилася зі своїми передплатниками радісною подією: вона продовжує робити ремонт у власній квартирі. Артистка зізналася, що не могла почати цей процес рік, оскільки була поглинена турботами, які обрушилися на неї після розлучення з чоловіком і батьком її дочки Мії, артистом Владом Соколовським.

Нещодавно вона розповіла у своєму особистому блозі, що процес вже запущено:

Нарешті я почала ремонт у своїй власній красивою новій квартирі (дивіться сторьки). Я ходила сьогодні з кресленнями, клеїла скотчем, де тут буде починатися ліжко, а де закінчується шафка Мії і раптом спіймала себе на такій рідкісній емоції…на гордості за себе. Я сьогодні вперше за довгий час щиро собою пишаюся, – зізналася співачка.

View this post on Instagram

A post shared by РИТА DАКОТА (@ritadakota) on Jul 9, 2019 at 4:26до PDT

Читайте також:Рита Дакота розповіла про незвичайну плануванні своєї нової квартири

В тому, що дизайн придуманий цікавий і незвичайний, відомо вже зараз. Як зізналася Рита Дакота, вона переконала будівельників встановити ванну в її спальні і декоративну стінку там, де на думку майстрів, вона абсолютно не потрібна.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 9, 2019 at 5:05am PDT

А сьогодні вона вже нарешті показала готовий варіант дитячої кімнати, в якій вже зовсім скоро буде весело проводити час її дочка, поки вони не переїдуть в нову квартиру, і це справжній замок принцеси!

Я ж тут у всю роблю ремонт у СВОЇЙ квартирі (блін, іноді сама не вірю), ми 24/7 будуємо, вибираємо матеріали, меблі (спасибі всім, хто відгукнувся) ❤.Справа це, звичайно, приємне, але ооооч довгий. Не дивлячись на те, що вся команда в зборі і працює цілодобово, щоб отримати ідеальний результат, треба чекати… А Мійка росте і їй вже потрібен свій куточок, тому було прийнято рішення оновити хоча б тільки дитячу в тому будинку, в якому ми зараз живемо і будемо жити, як мінімум, до березня 🙈.

© Instagram @ritadakota
© Instagram @ritadakota

Шанувальникам неймовірно сподобалася кімната малятка, і вони залишили зірці безліч коментарів:

Ідеально❤️я дизайнер інтер’єру, і сама дуже люблю такі поєднання кольорів. кімнатка для дівчинки з характером))) не всім же жити в рожевому замку. Кожна дитина індивідуальна. Мені здається дуже підходить Вашої дочки.

У Мії супер кімната, всі дівчатка про таке мріють 💜💜💜💜

Клас! Напевно там дуже комфортно маленької Мії👸!

До речі, нещодавно співачка також розповіла про те, коли була придбана квартира, скільки в ній кімнат і яке відношенню до нерухомості має її екс-чоловік.

Це трикімнатна квартира, яку ми купили в іпотеку, будучи ще в шлюбі, відразу після того, як дізналися, що чекаємо Мію, – пояснила Рита Дакота. – Перший внесок складався з грошей, виручених з продажу моєї власної квартири, залишеної у спадок моїм дідусем, з продажу моєї машини і з грошей, які нам позичив наш друг Мурад. Решту нам дали в іпотеку, яку ми закривали приблизно рік, переважно з грошей, які ми заробили на творчість і на рекламу. Звичайно, в основному це були саме мої особисті рекламні контракти, тому що у дівчаток в цьому сенсі все краще, ніж у хлопчиків. Але я не присваиваю ці досягнення тільки собі, тому що в цьому шлюбі ми обидва дуже зросли, як в особистому, так і на людському сенсі, так і, зрозуміло, в професійному і фінансовому. Саме в парі, і саме разом, як сім’я. Без Влада у мене ніколи б не вийшло такого швидкого зростання, як, ймовірно, і без мене. Ми обидва один одному дуже вдячні за це і як би не складалися наші стосунки, ми ніколи про це не забуваємо і з великою повагою ставимося до ролі один одного в наших життях.Влад повів себе дуже красиво і дуже по-чоловічому у розділі майна. Він погодився на мою пропозицію залишити собі все, крім квартири, взяти певну суму грошей, а замість того, щоб продавати і ділити житло — залишити його цілком Мії, оформивши квартиру на дочку. Пізніше цю суму він витратив на те, щоб подарувати нам з Мією автомобіль, враховуючи, що за його рішенням коли ми переїхала за місто і я змушена возити дитину на кілька годин в місто на заняття і развивашки. Це теж було дуже красиво і порядно з його боку, проявити турботу про дитину таким чином.

© Instagram @ritadakota, @vs20

До речі, вчора молодий тато запросив дочку і її матусю в океанаріум. Мія була щаслива – адже вона мріяла побачити морських птахів. З фрагмента відео стає зрозуміло, що дитина приїхала разом із мамою. Шанувальники пари прийшли в захват, адже багатьох з них засмутив розлучення однієї з найкрасивіших пар російського шоу-бізнесу.

У неї новий фетиш – ПІНГВІНИ, – розповів про спадкоємиці Влад Соколовський. – Як же вона шалено хотіла їх побачити!!! «Бингин, гвинпин, пимпим»…😂 Тонко натякала…) Закотила істерику поки чекала, коли я заїду і ось воно, здійснилося, вперше бачимо їх вживу)))

View this post on Instagram

A post shared by В Л А Д З О К О Л і В С ь К и Й (@vs20) on Aug 6, 2019 at 4:45am PDT

Фото на анонс: Instagram @ritadakota