Затишне гніздечко: Єлизавета Боярська показала ліжечко свого 7-місячного сина

532

33-річна Єлизавета Боярська – гідна продовжувачка акторської династії Боярських, щаслива дружина актора Максима Матвєєва і мама двох чудових синів: 7-річного Андрія та 7-місячного Григорія. Єлизавета і її чоловік рідко діляться з кадрами спадкоємцями в особистих блогах, однак нещодавно вона показала знімок, який зробив її старший син – на ньому зіркова мама гуляє з маленьким Грицем.

Очима сина )) А взагалі, чесно скажу, коли в Пітері така погода,- і південного моря не треба, Балтійський бриз цілком самодостатній)) Літо вже в повітрі! Пора соковитих кольорів! – поділилася емоціями з передплатниками знаменита матуся.

© Instagram @lizavetabo

А вчора на своїй сторінці Єлизавета показала дитячу кімнату малюка Гриця і його дерев’яне ліжечко.

© Instagram @lizavetabo

До речі, зовсім недавно ліжечко свого маленького сина Арсенія показала в особистому блозі співачка Тетяна Терешина. Зараз молода пара облаштовує дитячий, чим і вирішила поділитися молода мама у себе на сторінці, виклавши фото з спадкоємцем в його кімнатці:

Перша кімната,яку мені захотілося показати вам, (а точніше головний її шматочок) — це кімната нашого оленяти Бембі-Арсюши. Ах,яка гарна його чекає справжня зоряна ліжечко 🤩🙃🥰 І крім краси, вона ще і практична тк це не ліжко, а ліжко-трансформер.

© Instagram @tanya_tereshina

Нагадаємо, Єлизавета Боярська та Максим Матвєєв познайомилися в 2009 році на зйомках картини «Не скажу» і вже через рік після знайомства одружилися. У 2012 році у них народився син Андрій. На відміну від інших зіркових батьків Єлизавета і Максим оберігають дитину від підвищеної уваги, та й сам хлопчик не прагне стати зіркою. Більш того, актриса говорила, що Андрій не любить, коли його батьки починають дуріти в повсякденному житті.

Андрій не захоче зніматися. Він взагалі не любить ніякого артистизму. Йому не подобається, навіть якщо хтось з нас дуріє будинку або щось наспівує, він так і каже: «Не треба співати!» Йому не подобаються пишномовні неприродні прояви. Синові хочеться, щоб ми поводилися як звичайні люди, — говорила вона в інтерв’ю виданню «7 днів».

До речі, лише нещодавно подружжя показали свого підрослого первістка. Привід був чудовий — 7-річчя юного Андрія. Єлизавета Боярська в той день привітала сина дуже зворушливо:

Сьогодні рівно 7 років, як я зрозуміла для чого я народилася. Для того, щоб бути мамою!

А його знаменитий тато Максим Матвєєв зізнався, що не обійшлося без курйозу:

Діалог…

-Андрюха, сьогодні у тебе День Народження!! Я розумію, трохи хвилююче…цифра серйозна…тобі виповнюється 6 років…

-Пааап..взагалі-то вже 7….

-….КАААААК?!??! УЖЕЕЕЕ?!?

© Instagram @maxim_matveev_
Фото на анонс: Instagram @lizavetabo