Тато у справі: Сергій Лазарєв опублікував цікаве відео з сином з відпочинку на Кіпрі

884

36-річний співак Сергій Лазарєв не раз зізнавався, що сенс свого життя вбачає в підростаючому сина – 4-річному Микиті. За словами музиканта, саме перебуваючи поруч з хлопчиком він відчуває себе по-справжньому щасливим. Тому не дивно, що кожну вільну хвилину артист намагається проводити зі своїм спадкоємцем.

Сьогодні в особистому блозі Сергій вирішив поділитися з шанувальниками дуже милим відео з Микитою з їх недавнього відпустки на Кіпрі. На ролику тато і син разом купаються в морі і весело сміються.

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Oct 8, 2019 at 7:59am PDT

Плавці-стрибуни-Синхроністи… 🏊♂️ 🏊♂️ 😂трохи спогадів про теплої погоди з нашого прекрасного недавнього відпустки на Криті! – ніжно підписав відео Лазарєв.

© Instagram @lazarevsergey

У коментарях під постом численні шанувальники знаменитості залишили безліч теплих слів та зазначили, що Микита – справжній молодець, адже в свої 4 роки він без страху купається в морі, нехай навіть і в надувному крузі.

Одна з передплатниць Сергія вирішив поцікавитися у Лазарєва, вчить він свого спадкоємця плавати самостійно, без допомоги рятувального кола. На це співак з гордістю відповів:

Вже плаваємо! Біля берега!!))))

© Instagram @lazarevsergey

Зазначимо, що син популярного музиканта росте дуже тямущим хлопчиком і виявляє здібності в різних сферах. В інтерв’ю Регіна Тодоренко співак зізнався, що намагається давати Микиті свободу вибору і не змушує ходити в один конкретний гурток. Тому малюк займається плаванням, футболом, англійською мовою, шахами, малюванням.

Як виявилося, Микита також захоплюється ліпленням і виготовленням різних фігурок з паперу. У серпні Сергій поділився в особистому мікроблозі результатом чергового творіння сина. На фото зображені пластиліновий пес і паперова свинка. Причому Лазарєв пожартував, що, швидше за все, прототипом свині є саме він.

© Instagram @lazarevsergey

Проте зовсім скоро Сергій почне ділитися з шанувальниками не тільки успіхами його сина…але й дочки! В кінці вересня в передачі «Секрет на мільйон» артист зробив сенсаційну заяву: рік тому він вдруге став батьком! Дівчинку назвали Ганною. Зоряний батько зізнався, що про народження малятка знав лише близький друг і колега Влад Топалов, а також зазначив, що не був присутній на пологах, але забирав дитину з пологового будинку разом з Микитою. Донька Сергія з’явилася на світ за допомогою сурогатної матері, інформацію про яку він відмовився розголошувати.

Раніше у мене було одне сонце. А тепер у мене два сонця. І тепер я ще швидше біжу додому, ще більше радію, ще більше надихає і окрилений, – говорить зоряний батько.

Сергей Лазарев с обоими детьми© Instagram @lazarevsergey
Фото на анонс: особистий блог зірки.