Захват! Оксана Федорова показала ефектний танець з дельфінами

648

Оксана Федорова — не тільки щаслива дружина, мама двох дітей, популярна телеведуча, головний редактор глянцевого журналу, але ще й актриса і співачка. Приміром, днями вона виступила в Сочі разом з оперним співаком Дмитром Голихиным з концертом «Музика любові». У вільний від виступів час інтерв’ю Оксана насолоджується відпочинком — катається на яхті, купається в морі і танцює з дельфінами.

У своєму особистому блозі вона опублікувала веселе відео з сочинського морського порту.

Радості повні штани. 😁Виявляється , у морпорту можна поплавати з дельфінами і білухи . Незабутні відчуття. Шостий рік відпочиваємо в Сочі, але він не перестає дивувати. Самий незабутній танець #oksanafedorova#missuniverse#радість#любов#відпочинок#beautiful#happy, — написала вона.

View this post on Instagram

A post shared by Оксана Федорова Miss Universe👑 (@fedorovaoksana) on Aug 1, 2019 at 2:59am PDT

Передплатники прийшли в захват від відео Оксани з дельфінами:

Уті бозі які вони милі😍😘

Оксана, дельфін 🐬 це моя любов. Я їх обожнюю. Вони дуже розумні тварини. Нещодавно їздила в дельфінарій, це круто.

Як я теж так хочу… Вони не звичайні, ці істоти…. Обожнюю їх…

© Instagram @fedorovaoksana

Крім танців з дельфінами і прогулянок на яхті Оксана Федорова ловить рибу і з задоволенням позує для фотографій мальовничих в красивих сукнях:

Взагалі, в Сочі можна знайти заняття на будь-який смак. Можна поїхати на водоспади, можна в гори. Але саме вражаюче — морська прогулянка. Вийшли на риболовлю. Ну як же не зробити красиві фотографії. Раптом і улов буде більше.

Раніше невтомна Оксана відвідала місцеву екоферму, де особисто погодувала козенят і покаталася на конях. Ось такий насичений та активний відпочинок!

© Instagram @fedorovaoksana

До речі, нещодавно Оксана вирішила порадувати шанувальників і опублікувала серію фотографій з усіма вихованцями, які живуть у неї вдома. З’ясувалося, що у телеведучої будинку — цілий зоопарк.

Читайте також:

  • Не відрізнити: Оксана Федорова показала кадр з донькою в честь дня народження
  • Черепаха Шустрик, папуга і всі-всі-всі: Оксана Федорова показала своїх вихованців
  • Легко і приємно: Оксана Федорова розкрила секрет своєї стрункості
Фото на анонс: Instagram @fedorovaoksana