Заінтригувала: Юлія Барановська опублікувала фотографії у весільній сукні

1061

33-річна Юлія Барановська – популярна телеведуча і знаменита мама трьох чудових дітей. Артем (13), Яна (11) і Арсеній (7) народилися у неї в шлюбі з футболістом Андрієм Аршавіним. Телеведуча часто розповідає читачам особистого блогу останні новини про себе і про своїх спадкоємців, але подробиці особистого життя воліє не розкривати, дотримуючись думки про те, що щастя любить тишу.

Однак нещодавно на особистій сторінці Барановської з’явилося фото у весільній сукні: на знімку Юлія з посмішкою лежить на кріслі в білому вбранні нареченої.

Скоро… – супроводила Юлія кадр загадкової підписом.

© Instagram @baranovskaya_tv

А сьогодні телезірка опублікувала нові фотографії з іншого весільного салону, і тепер шанувальники точно губляться в здогадах: невже Юлія підбирає вбрання для свята?

По-моєму, мені дуже йде 😍😍😍😍😍😍😍 Згодні ?Як же виявляється не просто вибрати весільну сукню 🙈 – підписала знімки Юлія.

© Instagram @baranovskaya_tv
© Instagram @baranovskaya_tv

Читачі особистого блогу знаменитості прийшли в захват від цих фотографій:

Королева 🔥🔥🔥🔥🔥🌹🌹🌹

Дуже красиво⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Яка гарна😍😍😍

Юлія із задоволенням ділиться новинами про своїх спадкоємців і регулярно публікує сімейні фото і відео. Вона розповідає, що старший син Артем виріс турботливим і серйозним. За словами мами, він чудовий організатор. Яна серйозно захоплююся танцями, багато тренується і вже виграє свої перші танцювальні конкурси, а молодший Арсеній торік пішов вчитися в престижну футбольну академію.

Юлия Барановская с детьми© Instagram @baranovskaya_tv

Варто відзначити, що Юлія з дітьми часто подорожує. Цього літа, наприклад, вона вирішила показати дітлахам екзотичні місця і відправилася з ними в Камбоджу. У перший день в Камбоджі їй довелося доторкнутися сколопендру, тому що без цього молодший спадкоємець відмовлявся фотографуватися. На наступний день сім’я вирушила на плато Кулен, про що Барановська тут же розповіла у своєму особистому блозі.

Instagram @baranovskaya_tv

Сімейство також встиг покататися на бамбуковому поїзді, і Юлія виклала в свій особистий блог кумедне відео:

Сьогодні був третій день, програма була насиченою, все напишу, де ми були в наступному пості. А поки бамбуковий поїзд, який раніше перевозив рис, а тепер катає туристів) Це виявилося дуже весело.

View this post on Instagram

A post shared by Yulia Baranovskaya (@baranovskaya_tv) on Jul 8, 2019 at 11:26до PDT

Читайте також:

  • Канікули для всієї родини: Юлія Барановська з дітьми подорожує по Камбоджі
  • Юлія Барановська показала архівне відео з дивними танцями її дочки
  • Відео з новонародженою донькою Поліни Сидихиной: коли щось пішло не так…
Фото на анонс: © Instagram @baranovskaya_tv